Pustím si voláky hardkór a zahrám si Postal 2 alebo si dám pivko. Ak sa toto momentálne nedá uskutočniť tak nadávam a jebnem päsťou do steny a nadávam ešte viac páč ma bolí ruka
ja som naučená vždy potláčať svoju zlosť keď sa naštvem...takže vždy keď je pohár plný tak vybuchnem....hned plačem ale nemôžem si obvykle dovoliť ziapať tak sa schúlim a trieskam si päsťami do seba... ale v žiadnom prípade nemôžem niečo zobrať do ruky lebo to poletí o zem
a keď si to môžem dovoliť tak ziapem výskam a hádžem sa ozem
vacsinou chytam do ruky moju nerozbitnu microsoft mysku a jebem nou o stol az kym nespravim do stola dieru.. samozrejme popritom picujem na vsetko okolo... toto je na dennom poriadku
v prvom rade to potrebujem niekomu napísať, alebo povedať. prípadne si to hodím do statusu v nejakých metaforách, čakám kým mi dá niekto za pravdu a potom nikomu neodpisujem, aby som zbytočne nevybehla aj na nevinných
vsetkim trieskam a sposobujem aj sebe rany raz som bola taka nasrata ze som rostrhala zosity zo skoly a nechtymi som si vyrila kozu skoro az do mesa ..bleee ked si nma to spomeniem je mi zle !
nemusim do nicoho buchat, ani nadavat. mam dve stadia hnevu. jedno - komunikativne - ked s osobu rozpravam a vyjasnujem si. vtedy funguju argumenty. a druhe stadium - nekomunikativne - ked sa s osobou nerozpravam, ked ignorujem. toto druhe je horsie. aspon tak mi bolo povedane
keď som nasraný tak búcham zvyčajne jebnem tak do skrine alebo steny že ma bolí ruka ... ptm si idem zapáliť dám si pivko a keď stále niesom kludný tak pičujem dookola na všetko a drbem do všetkého zrejme ako to bolo dnes .... a za výrazy sorry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a keď si to môžem dovoliť tak ziapem výskam a hádžem sa ozem
idem "športovať" (basket, alebo bicykel) alebo kreslím a darí sa mi to - ešte väčšie naštvanie
výtvor začarbem a roztrhám na miniatúrne čiastočky - dostávam sa do normálu
vytiahnem ďaľší papier a kreslím, čarbem, prípadne píšem - dve možnosti:
1. už som neškodná, už budem len hundrať
2. nepomohlo mi to a začínam zase kopať, zúriť a jačať
ale poznám člóveka, ktorý hádže stoličky