túto anketu chcem založiť už veľmi dlho!!! totiž cleý život to robím druhým spôsobom a snáď nikoho som nevidela robiť to inak. až donedávna, kedy sa niečo zlomilo alebo vážne neviem a stále niekoho okolo seba vidím robiť to tak, že si dá mydlo na suché ruky a až potom si ich namočí.. a som z toho fakt dosť mimo príde mi to hrozne divné, nehovorím že to je nesprávne, ale naozaj som sa s tým až donedávna vôbec nestretla a zrazu každý, jednoducho sa mi to zdá hrozne zvláštne a chcem vedieť, či je chyba vo mne a robí to tak väčšina ľudí, len som si to doteraz nevšimla, alebo je to nejaký nový trend v mojom okolí
a, možno sa mi to len zdá, ale príde mi že to robia prevažne ľudia zo zahraničia, teda odkedy som to začínala pozorovať pohybujem sa v ich spoločnosti a aj keď som bola sama posl. párkrát v zahraničí sa mi zdalo, že to tam všetci robili
Podľa mňa je to mydlo preto tekuté aby si si ho dal/a na suché ruky rozotrel/a a potom to zmyl/a vodou Moja teória S normálnym mydlom to robím tak ako spomínal @patofbc
ja to robim tak (tušim ), že zapnem vodu, lavu ruku si namočím, pravou potom stlačím mydlo, dám si to na ľavú ruku, potom si namočím aj pravú ruku a rozotriem si to
ale nerozotieram ho po suchych rukach preboha len si nadavkujem mydlo do jednej ruky, tam ho drzim, pockam kym druha ruka pusti vodu a namoci sa a potom mydlim
nevidim dovod si najprv ruky namacat kedze to mydlo je tekute ine je to z normalnym tuhym mydlom lebo tam by som si asi zbytocne najprv suchal ruky o suche mydlo
@h8u a to je tak ze ked si zacnes vsimat ze to ludia robia inak ako ty tak to vidis tak robit kazdeho to je taky zakon schvalnosti podla mna
Nezalezi to aj na davkovaci? Ak je vhodny na obsluhu jednou rukou, tak kym jednou rukou si pustim vodu aby som ju namocil, tak druhou rukou si rovno z davkovaca zobriem mydlo ... cele to zmiesam a splachnem pod prudom vody :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
tuhé - na mokré ruky (so suchými by sa mi suché mydlo asi ťažko rozotrelo po rukách)
proste si najprv napumpujem tekuté mydlo a až potom si pustím vodu
@h8u a to je tak ze ked si zacnes vsimat ze to ludia robia inak ako ty tak to vidis tak robit kazdeho to je taky zakon schvalnosti podla mna