jej to som rada ze zatial vacsina nie robim v obchode a nechapem moc preco vacsina ludi dava tie banany do sacika, ved maju supku a proste NACO, len preto ze su tie saciky zadarmo ci co? takisto aj jeden pomaranc alebo tak..
@h8u napriklad preto, ze tie banany su zvacsa vlhke/spinave a nechcem mat zasvinenych x veci v taske. Tak si ich dam do sacku, nalepim cenovku a mam pokoj.
akoze zase co je opacny extrem su ludia ktori si chleba polozia LEN TAK nezabaleny do kosika a potom na pas a su uplne v pohode a je takych vela..
minule som jednemu staremu sla ten chlieb balit do sacika nech mu ho nechytam a on ze "snad ste si umyla ruky pred pracou" a ja ze wtf ved chytam peniaze.. a on mi na to "ja som cital ze peniaze nie su nehygienicke tam sa tie bakterie neudrzia".. co ti jebe
teraz mi napadlo, ja ich väčšinou kupujem tam, kde si tovar odváži predavač pri pokladni, kebyže to kupujem tam, kde to musím odvážiť, asi by som to dala do sáčka automaticky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
minule som jednemu staremu sla ten chlieb balit do sacika nech mu ho nechytam a on ze "snad ste si umyla ruky pred pracou" a ja ze wtf ved chytam peniaze.. a on mi na to "ja som cital ze peniaze nie su nehygienicke tam sa tie bakterie neudrzia".. co ti jebe
ja ked som robila v obchode som sa nestacila divit co vsetko si ludia daju do sacku. napr aj toaletny papier