mne na Slovensku hovoria na priezvisko ze Štrbavá alebo Šrabavá, Štrabavá, Štrbivá .... a v zahraničí ze Strboova alebo Srboova a krstné meno mi dojebu vsade....
jj, pravidelne, všetci ho čítajú tvrdo aj keď sa má mäkko (mám tam "ti")... čo by bolo v pohode, keby sme boli na západe niekde, ale v strede, kde všetci čítajú mäkko všetko -.-"
a stužková bola vrchol, trapas trapasov a ešte je to aj natočené, som išla vraždiť
Meno mám medzinárodné a pomerne jednoduché, s tým nikto nemá problém (max. že ma cudzinci napíšu s dvoma L), no priezvisko mi dojebú všade, keďže v ňom mám aj mäkčeň aj dvojhlasku čiže pre cudzincov úplne super
to že moje priezvisko nie vždy vyslovia alebo napíšu správne je pochopitelné.. ale minule ma vytočilo keď sa ma úradníčka spýtala ako spellujem moje meno (peter).. akože aké iné spelovanie môže "peter" mať? .. a ja som jej ho vyspelloval a aj tak napísala "pater" namiesto peter... akože sila niektorí ludia
meno mi skomolia iba keď smie niekde na dovolenke.. ale to mi iba zmenia jedno písmenko v mene a je zmenené.. a priezvisko mi skomolia iba tu naposledy na prijímačkách na OA.. tam mi učitelka priezvisko vyslabikovala..
@maciatko0985 ta ja ništ, ja len že poznám kamarátku s tááákym dlhým priezviskom...dlhším než ty... he he he Ferschinngová a dalšia, taká polo ruska že Kokunimičíkovová či jak to je...
PS: dúfam ze som správne napodobnila tvoj nááádhernýýý výýýchodňarský prízvuk
@demonicbass ja to mám opačne - za slobodna som mala také "medzinárodné" a s novým som ešte nikde nebola, ale dobabrali mi ho už niekoľkokrát na slovensku
Hlavne doma mi zvyknu a inde praveze menej. Najhorsie je, ze mam priezvisko od deda zo zapadu, co sa prestahoval na vychod, ale tuna maju take podobne priezvisko nenormalne rozsirene, cize si ma mylia s tymi vychodiarskymi a mna z toho ide porazit. Milujem bratislavu lebo tam je to moje meno bezne a nikto ma tam nezhadzuje tym ze ma opravuje ako sa vlastne volam...a je to tak proste vsade tuna v mojom domacom meste...ja proste nechapem tu demenciu, ked raz pocuju tak preco maju potrebu z toho spravit nieco beznejsie... fakt su mi vdaka tomu bratislavcania sympatickejsi a kaslat prizvuk...dokonca aj ten mam nejako radsej lebo tym ze ded je zapadniar aj s babkou, som na to nejak zvyknuta od malicka pocuvat a je to pre mna vynimocne v tom dobrom zmysle..a zahr je v pohode, uplne lebo krstne mam take medzinarodne a z priezviskom toho vela nenakomolia lebo je s tvrdymi spoluhlaskami, takze nezmakcia ani omylom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
a stužková bola vrchol, trapas trapasov a ešte je to aj natočené, som išla vraždiť
a da sa ti vyslovit?
PS: dúfam ze som správne napodobnila tvoj nááádhernýýý výýýchodňarský prízvuk