Samozrejme nesmie vyzerat hrozne ale pozeram hlavne na to ake ma srdiecko pretoze vyzor podla mna nieje az taky dolezity ale povaha ide o to ci ma ma naozaj rad a ja jeho a ci budeme spolu stastny.Lebo ak je krasavec a sprava sa ku mne zle tak ten vztah je onicom.
istá fyzická príťažlivosť tam byť musí, ale nemusí to byť zrovna krásavec z Fešákova, ak si sadneme názorovo, povahou, je mi s ním fajn a rozumieme si.
vyberat partnera pride mi to ako ked postavis viac ludi do radu a z nich si vyberies jedneho alebo jednu ..a myslim ze musia byt splnene oboje aby sa niekto zalubil..urcite sa clovek nezalubi do cloveka ktory je prenho skaredy..
povaha je najdôležitejšia ale tak keď náhodou toho niekoho uvidím na ulici, tak čo si každý všimne ako prvé??? vzhlad..a nech nikto nehovorí, že to tak neni
no opytat sa dokaze ,len ked sa niekomu nechce odpovedat ,tak naco ide do ankety pisat,to nechapem,ved na to je anketa aby si dal moznosti a spytal sa nejaku otazku no ne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
to je tak u každého
a taktiež podľa toho, či odlíši tému od rémy a perfektum od plusquamperfekta a deklináciu podľa vzoru cívis ovláda aj o pol noci