Proste nestačí hneď ísť vybavovať nové doklady? Stratil som všetko a už asi v Česku cestou späť na Slovensk bčianska,vodičský, kreditka, ISIC, zdravotná Neviem načo by som sa mal ťahať nahlasovať to ak aj tak dostanem nové. Viem deaktivácia OP ale...
@adka25 Hľadám názory ľudí, ktorým sa to už tiež podarilo zažiť lebo google veľa nedá. Samé blbé články čo polícia radí alebo blbé vyhlášky čo mi je na prd platné. Max kamoš mi vravel, že tam hneď šiel a posielali ho nech si dá vyhotoviť nové, pritom tam bol nahlasovať že to práve vtedy stratil, nemá ani cent pri sebe. Takže nechcem strácať čas na polícii ak sa len zbytočne naserem
vydaju ti náhradný doklad na nový občianský kým budeš mať nový...
k polišom len koliva tomu, aby ak ich niekto najde a odovzdá ti vedeli tí poliši ich vrátiť...
ale ešte by som s tým novým nič nerobil, aj keď ti daju poliši náhradný papier...
počkal by som aspoň týždeň, čo ak ho predsa niekto nájde a odovzdá niekde v česku polišom, oni ti ho už dopravia, len musíš nahlásiť tu stratu na slovensku...
"Neviem načo by som sa mal ťahať nahlasovať to ak aj tak dostanem nové" a ako asi zistia, že ti majú dať nové? Tak, že im to nahlásiš. Čím skôr, tým lepšie, lebo je dosť možné, že niekto bude mať vďaka tebe novú obývačkovú stenu, auto a kožuch pre ženu. Potom budeš darmo vysvetlovať, že si mal stratené doklady, keď to nenahlásiš. Čo povieš? "Aha, veď tunak na birdzi som to napísal, vidíte?"
@cobra tak ešte inak, či stačí ísť na oddelenie dokladov alebo musím najprv na obvodné oddelenie zvlášť nahlasovať. O toto mi ide. Ale práve som konečne našiel odpoveď. » www.pluska.sk/slovensko/spolo... Musí sa ísť na oddelenie PZ kde sa spíše aj zápisnica. Vždy menej sa teším na zajtrajšok hlavne bez auta :/
Tak stačí zájsť hneď vybavovať doklady kebyze to niekoho zaujíma. Ale dúfam nikomu sa to nestane lebo je to fakt blbe tam vyčkávať kým sa vôbec dostanete na radu a potom počúvať neprijemnu pani vnútri, ktorej najväčší problém je jak sa podpisujete o.o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
k polišom len koliva tomu, aby ak ich niekto najde a odovzdá ti vedeli tí poliši ich vrátiť...
Banka -> telefonicky zablokovať kreditnú kartu
A potom už len pomaly začať vybavovať nové doklady
pri zrýchlenom konaní do dvoch dní + príplatok 20,- €
spolu 36,50
počkal by som aspoň týždeň, čo ak ho predsa niekto nájde a odovzdá niekde v česku polišom, oni ti ho už dopravia, len musíš nahlásiť tu stratu na slovensku...
Takže ďakujem každému za ohlasy
idem spať.