Keď spievam zniem ako skapinajuci tucniak co mam robit
Zacne mi preskakovat hlas hned pri malom tone a hned som vo faku
Co mam robit
A nie len v spievani sa mi to stava
Tak co mam robit som strasne zufaly a je mi smutno
ja to mam rovnako a spievam aj tak respektive mne nepreskakuje ale netrafim sa do jedineho tonu ani naznakom hocikedy, moja hlava uplne vie ze chce zaspievat nejaky nizky ton napr, uplne ho mam v predstave, ale vyjde zo mna uplne iny co uz no
@4 ja tiež, proste v hlave mi to hrá, ale keď otvorím ústa úplne nanič to je. už som sa aj nahrávala, lebo som neverila, že až také hrozné to je, keď mi vraveli ľudia, ale na nahrávke to ešte horšie znie jak v skutočnosti
a vždy som tak strašne chcela vedieť spievať : (
.. neprestávaj spievať. Najlepšie by bolo ak by si mala hudobný nástroj napr. gitaru a brnkala si na hmatníku tón a snažila ho zopakovať zahmkať .. to je niečo čo sa dá naučiť tak s tým neprestávaj.
Tiež neviem spievať tak radšej šepkám rockové, screamo alebo metalové songy.. neviem prečo ale keď ich šepkám tak mi pripadá jak keby som ich spieval dobre len škoda že to skoro nikto nepočuje a aj tak mam pocit že to dobre znie len v mojej hlave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a vždy som tak strašne chcela vedieť spievať : (
UPLNE PRESNE SI TO TRAFIL