ja som bol vzdy nejaky special typek, ktory zabijal vsetku haved od upirov cez kadejake prisery az po vlkodlakov
aj preto sa mi tak strasne pacil Van Helsing (ano, bola to v praxi konina), proste to bol moj detsky hrdina
ja som sa vkuse hrala na Čarodejnice s kamaratkami a ja som bola vzdy Paige a ešte sme sa hrali na Špionky,kde mi vždy ostala Alex ,tak som bola Alex (veď som predsa Alexandra,bola vždy vyhovorka ostatnych kamaratiek a ked som sa hrala sama tak som vacsinou stavala bunkre s vankusov a hrala sa ze prichadza tornado a ja zachranujem vsetky plysove hracky
keď si pospomínam ja, tak to bolo teda
ešte keď sme mali dvojposchodovú posteľ, samozrejme ja hore, tak som sa hral na ochrancu našej planéty a spoločnosť mi robili Hviezdny Jazdci. Háčik bol však v tom, že som bol akože ochrnutý
Úú to musím poloviť v pamäti...ale mám taký pocit žwe som chcela byť policajtkou a furt som môjho brata naháňala po dvore zo samopalom a ratatata to bola sranda fest a náš pes za nami behal...
uff ja mam niekedy flip v hlave ked sa nieco stane ze ak by som mal super schopnost je to dost haluz a hlavne sa to prejavi ked.... mam po zelenom vylete
haha doteraz si vymyslam postavicky suprhrdinov...si pametam na postavu taku co ovladala blesky a vedela lietat...hehe...a potom sme sa s kamosmi v tretom rocniku hrali na power rangers...haha haluz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
aj preto sa mi tak strasne pacil Van Helsing (ano, bola to v praxi konina), proste to bol moj detsky hrdina
xD xD
fakta fakta
ja ked zomriem tak pre myslienku
ako Leonidas ...
@13 no čarodejnice su klasika v škole sme sa na nich hrávali
ešte keď sme mali dvojposchodovú posteľ, samozrejme ja hore, tak som sa hral na ochrancu našej planéty a spoločnosť mi robili Hviezdny Jazdci. Háčik bol však v tom, že som bol akože ochrnutý