A vrrr, zas neviem správne ohýbať slovné druhy...ak sa pýtam na osobu, malo tam byť vedľa nej/oproti nej a ak na človeka, tak vedľa neho/oproti nemu. Nuž, ale hádam pointa ostala zachovaná
Keďže sa s ním budem chcieť pravdepodobne aj rozprávať, je lepšie, keď je oproti mne, pretože otáčať hlavu každú chvíľu vie byť únavné (najmä v reštaurácii, kde mám pred sebou tanier). Plus ma nebaví čumieť do prázdnej steny
pokiaľ mi ten človek nie je (veľmi) blízky, tak vždy oproti. za prvé, aby som naňho videla, za druhé, aby bola zachovaná moja komfortná zóna čo sa týka osobného priestoru
väčšinou si ja sadám prvá do rohu .. tak čojaviem.. asi by som si sadla oproti.. k cudziemu by som si sadala s nevôľou aj vedľa aj oproti, pretože nemám rada očný kontakt..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a ešte závisí samozrejme od vzťahu s daným človekom. proste k niektorým ľuďom chcem byť fyzicky bližšie, niektorých držím ďalej.
ale vacsinou vedla nej