stalo sa vam ze ak o vas mal niekto zaujem chalan/dievca tak vy ste ho brali iba ako kamarata,proste vas vobec nepritahoval ani nic take a potom ked bolo neskoro ste si uvedomili ze to bola chyba a chceli ste ho naspat?ako ste to vyriesili?
mne sa to stáva, ale v opačnej pozícií ja som taký skutočne fajn človek, dokonalý,úprimný a bla bla bla (sorry za moju cynickosť, ale tie super dôvody sú stále totožné) a vieš, radšej zostaňme kamarátmi lebo sa bojím, že by sa to medzi nami pokazilo môžem z hlavy hovoriť prejavy takže teraz som ti dal príklad skús sa do toho vcítiť porozmýšľať a uvedomíš si, že ten dotyčný ťa už bude mať vieš kde ! alebo preplakal celé noci a bude to brať ako vykúpenie ale všetko sa dá keď sa kce teda na rovinu vyklop o čo ide za skúsenie nič nedáš break ya neck
nieco takeho sa teraz deje..dievca ma chce som si toho vedomy..mile,pekne,dobracke proste ake by si kazdy normalny chalan prial..ale ja do nej niesom zalubeny..asi je to tym,ze ju poznam uz nejaky cas a neni pre mna nicim zaujimava a tajomna asi tak nejak by som to povedal neviem neviem,nechapem to
..no,ja som prave takto,teraz zalubena,do jedneho chalana,aon mi prave,toto povedal,ze on dom,mna neni..a,ze ma berie skor,ako len kamaratku,a este ak by nieco,aj nahodou,bolo..tak,by to muselo,byt na dialku...a,ani toto mu moc nesedii..vravel...ooch,jooj..
mozem sa pridat k tym co to zazili z opacnej strany: "si pekna, ale len kamaratka. naco to kazit vztahom a potom sa spolu nerozpravat, ked nam to nevyjde" ...ach keci, keci ale pekne keci
ja sa vždy rachnem do toho, kto ma nechce a zas na mňa sa namotajú tí, ktorých nechcem ja nekonečný kolobeh A vidíte - stále som tu Neriešte a ono to príde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov