ale inac tiez nechapem, naco sa na single party rozdavaju pasky so zadanym? co viem, hento delenie byva na uvodnych zoznamovacich veceroch na zaciatku akademickeho roka a nie na single
predpokladám, že sa nikdy takéhoto typu akcie nezúčastním, ale ak som zadaný, tak sa netvárim, že zadaný nie som. aj keď ono by to bolo asi úplne jedno v konečnom dôsledku, odhadujem
keby že som zadaná, tak by som také párty určite nevyhľadávala..a keď by som sa na nejakej ocitla, nepotrebovala by som tam flirtovať alebo sa nechať zbaliť (ach)
nedal by som si pasku... naco sa paskovat? A vlastne naco ist medzi tolko nadrzanych ludi hladajucich a sledujucich ludi, chvilkovo uspokojujucich komplex zo sameho seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a nechodím pártypárty.
to sa tam normalne ze pasky rozlisuju?
JK
nedal by som si pasku... naco sa paskovat? A vlastne naco ist medzi tolko nadrzanych ludi hladajucich a sledujucich ludi, chvilkovo uspokojujucich komplex zo sameho seba.
a logika tiez ze ked jeniekto zadany da si pre zadanych pasku omg.