sadám...a úprimne,je mi to jedno. nechápem ludí, ktorým sa to zdá nechutné....sračky sú všade.... chytíš sa niekde zábradlia,potom si pošpáraš v oku,uhryzeš nechty...a máš tie sračky aj tak všade....
posledná vec čo maa trápi sú hajzle...viac ma trápia zábradlia, busy a tak....
no..zaklad je oblozena misa...a ked uz je oblozena tak sa mi v hlave zohrava suboj dobra a zla(ci som vycerpana stat na nohach alebo nie) podla vysledku dabelskeho suboja sa rozhodne
toto je asi diskusia hlavne pre dievčatá, lebo chalani si sadať nemusia DD hehehe
(a keď musím ísť na veľkú, tak nemám problém si sadnúť, ale mal som kamoša, ktorý si obložil celú dosku záchodovým papierom, nám aj bolo divné, že prečo mu to tak dlho trvá a potom sa preriekol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Dost ma štve že na strednej som raz porušil zásadu nikdy nesrať v škole ako Finch z Prcičiek
a to závisí ako to wc vyzerá,niekde je čisto a niekde nie.
posledná vec čo maa trápi sú hajzle...viac ma trápia zábradlia, busy a tak....
(a keď musím ísť na veľkú, tak nemám problém si sadnúť, ale mal som kamoša, ktorý si obložil celú dosku záchodovým papierom, nám aj bolo divné, že prečo mu to tak dlho trvá a potom sa preriekol
a @saddath , ide o môj pocit, o nič iné.