he? akože s koľkými rôznymi ľuďmi sme chodili na rande týždenne? čo? předtím než sme sa rozhodli, že je niekto vážny? he? kade? ako? to je z akého sveta otázka toto? ako tak rozumiem tomuto svetu a svetu Harryho Pottera, ale ani do jedného mi to nesedí.
>>>no a nerandím s x ľuďmi naraz, tak ako ani väčšina normálnych ľudí.
nie naraz kazdy den s inou. asi na tom nieco bude ze si ludia povecsine nevyberaju ale zoberu prve co pride, hlavne ked su este mladi a neskuseni. len potom tie vztahy dlho nevydrzia a ked vydrzia tak kazde druhe manzelstvo konci rozvodom. ono je to ako s kupovanim domu, tiez si ich pozries viac predtym ako sa rozhodnes kde budes byvat. ked vyberies hned prvy je velmi mala sanca ze budes po vsetkych strankach spokojna.
ak sa s niekym stretavam tak, ze by om to mohol nazvat "rande"-t.j. ze si s tym clovekom predstavujem do buducna aj nieco viac ako len pokecat alebo ist na pivo/kafe, tak vzdy len s jednou osobou. a kludne aj viac krat do tyzdna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a týždenne už vôbec nie.
nie to ešte niekoľko krát týždenne.
wut?
@elemia vobec si nebola s nikym na rande nikdy si s nikym nic nemala? tak teba treba este zaucit
aaa rande som nemal už nejaké 3 roky .. či? ... asiže napiču dosť
puček
a chodila som na rande iba s tými, s ktorými to potom bolo vážne, neplytvala som. nejako na to mám nos
no a nerandím s x ľuďmi naraz, tak ako ani väčšina normálnych ľudí. už to pochop :ehm:
>>>no a nerandím s x ľuďmi naraz, tak ako ani väčšina normálnych ľudí.
nie naraz kazdy den s inou. asi na tom nieco bude ze si ludia povecsine nevyberaju ale zoberu prve co pride, hlavne ked su este mladi a neskuseni. len potom tie vztahy dlho nevydrzia a ked vydrzia tak kazde druhe manzelstvo konci rozvodom. ono je to ako s kupovanim domu, tiez si ich pozries viac predtym ako sa rozhodnes kde budes byvat. ked vyberies hned prvy je velmi mala sanca ze budes po vsetkych strankach spokojna.
a šak aj doktori potrebujú robotu keď dostaneš nejaku pliagu