neužívala som si toho veľa...a keby som stretla jeho priateľku, tak by som sa asi tvárila akože nič...aj keď ona mňa by asi zabila...keďže o všetkom vie
tak ty musis byt pekne uboha pica, ked ides niekomu takymto sposobom nicit vztah.. ked uz je ten chalan tupec, tak aspon ty by si mohla mat trosku rozumu...
@15 presne tak a kebyže mám dievča a nejaký kamoš/nekamoš sa do toho rýpe, poprípade by ma s ním podvádzala, tak ju pošlem do teplých krajín pod momentom a chlapca na chirurgiu pri najlepšom ...neznáááášam to proste ! :ehm:
max. bola dáka pusa, žiadne "užívanie si", ale súhlasím s @9 však to nie je na moju zodpovednosť, keď som ja slobodná, môžem poriešiť a pretiahnuť koho ja chcem...
Čo ja viem, keď im nie je blbé mať priateľky popritom čo si užívajú s inou babou... Na druhej strane, načo sa stretávať s tými priateľkami?
Nechápem ľudí, čo ťa rovno vo svojich hlavičkách označia za piču, alebo ťa obvinia z rozvracania vzťahov, nehovoriac o tom, že nevedia nič o okolnostiach takéhoto tvojho chovania...
našťastie som sa s jeho frajerkou nestretla ale asi by som ju len lutovala, že má takého chlapa. keď v pohode klame, že nikoho nemá aby mohol baliť druhú. nevedela som o tom ale kebyže aj viem tak čo. to je jeho problém nie môj. a nie je mi blbé riešiť niečo s niekým bez svedomia ako bolo pisané v @16. blbé by mi až bolo kebyže s ním chcem niečo viac.
stačilo pár ukradnutých bozkov a doteraz sa cítim pred jeho- už teraz manželkou - nie najlepšie ...na viac by som asi žalúdok nemala.
ale odsudzovať niekoho neznámeho, keď nevidím do okolností ani do toho, o aký vzťah sa jednalo si netrúfam...koniec koncov, málokedy je nevera vo vzťahu typu- sukničkár + fajn holka.
ježííš, som amorálna žena lebo som mala 16rokov a bola som strašne opitá a on strašne pekný, a bolo mi šumafuk či má frajdu alebo nie.
som zhrešila. díky, čáu!
@mrchozrut neviem k ktorej casti mojho komentaru si mal zo mna ten pocit, len sa snazim poukazat na fakt, ze ako tu citam tie komenty tak kazdy si hned predstavi to najhorsie co sa predstavit da, bez toho aby o tej konkretnej situacii hocico vedel ja si nepotrebujem nieco racionalizovat, ak to mne pripada v poriadku, tak je to okej, ak mi to nepripada v poriadku bojujem sama so sebou a svojim svedomim
@greyness
podla mna ludia neodsudsudzuju teba, ani podobne pociny...skor ked je to take ze poznas niekoho a vies ze ma vztah a aj tak nieco s dotycnim "riesis" ....a take uz je naozaj celkom skarede, to uznaj aj ty :/ a samozrejme ked mas 14,15,16,17..beries inak veci
@coldrex áno, nie je to pekné ale nikdy by som neodsudzovala toho tretieho. proste ja, keď ľúbim svojho frája tak mi nechýba nikto tretí. a ak podvediem tak by ľudia mali pičúvať na mňa a nie na tretiu osobu.
@ssnehulienka
a co ak nemas funkcnu sebareflexiu si seba...to by bolo potom cele uplne inak .. ak ezde spochybnujem tu tak uz nemozes ani oponovat relevantne...ha ..game over !
ak toto robi zenska vedome, je pre mna rovnaky odpad ako je aj dotycny suknickar. keby sa k tomu zenske staviali svedomitejsie nez vidim v tejto diskusii, tak by sa podvadzalo vo vztahoch podstatne menej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ona sa už VÔBEC nepáčilo. hm, ktovie prečo.
...mne by sa to tiež nepáčilo.
Nechápem ľudí, čo ťa rovno vo svojich hlavičkách označia za piču, alebo ťa obvinia z rozvracania vzťahov, nehovoriac o tom, že nevedia nič o okolnostiach takéhoto tvojho chovania...
je to predsa ich vec, ich "bordel".
@21 - ako popravde, to, že som to urobila, neznamená, že ma to pak nemrzelo........som len človek..robiim chyby...
ale odsudzovať niekoho neznámeho, keď nevidím do okolností ani do toho, o aký vzťah sa jednalo si netrúfam...koniec koncov, málokedy je nevera vo vzťahu typu- sukničkár + fajn holka.
vždy ma fascinovalo ako sa ľudia cítia byť legitímni hodnotiť niečo o čom prakticky nič nevedia
@ssnehulienka
to neni moralizovanie, niektore veci su jednoducho nespravne, ale kludne si to racionalizujte, setri to vas sebaobraz
som zhrešila. díky, čáu!
si bez svedomia, priznaj to !
@greyness
podla mna ludia neodsudsudzuju teba, ani podobne pociny...skor ked je to take ze poznas niekoho a vies ze ma vztah a aj tak nieco s dotycnim "riesis" ....a take uz je naozaj celkom skarede, to uznaj aj ty :/ a samozrejme ked mas 14,15,16,17..beries inak veci
reagoval som na to ze clovek nemusi mat specialne znalosti o rpípade aby si zratal ze trtkat zo zadanym clovekom nie je spravne.
tak som tvoj pristelok pochlpil
ospravdlenenie najhlbsie
a co ak nemas funkcnu sebareflexiu si seba...to by bolo potom cele uplne inak .. ak ezde spochybnujem tu tak uz nemozes ani oponovat relevantne...ha ..game over !
to "si seba" je tam naviac, lebo som tam dal najskor ze sebauvedomenie si, ale to znelo malo cool..