@nataly005 ... nedivil, vobec by ma to neprekvapilo ... ale stale to nemeni fakt, ze je to pod uroven a ludsku dostojnost. To aky su, alebo vedia byt ludia je uz ina kapitola.
takto. ak kracam k rifliam a prejdem okolo triciek kde je jedno na zemi nedvihnem ho ale ak som pri regale s riflami a jedny su na zemi tak vtedy ich dvihnem
no ja sa to bojím zdvihnúť práve kvôli tomu, že sa nájde dosť blbcov a je možné, že niekto predtým do toho kopol špinavou topánkou a bojím sa, že ten kus oblečenia bude špinavý a obvinia z toho mňa...
necham to tak, pretoze som zakaznik a nie predavac.. v restauracii tiez neutieram zasvineny stol ja, ale napadnem casnika, preco je na stole taky bordel, ci som svina aby som v chlieve jedol
podla nalady bud ju zavesim hocikam alebo ked nahodou zbadam mieto kam patri tak tam alebo necham na zemi alebo mozno aj trochu odkopnem ked je v ceste ale tak vacsinou zavesim nekde , aj ked teda nestava sa mi to nejak casto mozno raz za cca 3 roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
By si sa divil
Veľa krát som videla ľudí, ako ešte naschvál kopli do nejakého trička čo bolo zvalené na zemi !
"hm ja aj ked volaco zhodim tak sa tvarim ze to ja nie a idem dalej. no a co boze ..."
Veľmi zrelé dievčatá veru.....
najhoršia súčať povolania predavača - pozerať sa na vás taká @21 napr. ..vám do hlavy kopali od narodenia asi
@31 ... inak to sa tiez stava, hlavne ak sa predavacky chcu vyhnut premietnutiu skody/manka na ich vyplatnu pasku.
A potom sa raz situacia obrati a ja budem nariekat, lebo mi nikto z okolia nepomoze "lebo je to moja praca"?