ak je to otázka, na ktorú pozná odpoveď aj druhák na ZŠ, odpoviem mu a dodám, že to vie predsa každý a nech si nabudúce rozmyslí, s čím ma bude otravovať.
ak je zle položená, poviem mu, že je to zle položená otázka, resp. že rigorózna odpoveď by zrejme neviedla k tomu, čo sa chcel dozvedieť, a že nabudúce nech si rozmyslí, čo sa chce vlastne dozvedieť.
@pawliee rozmýšľala som aj nad tým, že založím diskusiu, ale nedalo mi tam dať aj tie možnosti, ...keď sa ľuďom nechce rozmýšľať, stačí kliknúť, a ak majú iný názor, môžu ho tu v pohode napísať....
ale s tým máš pravdu, podľa mňa by sa sem hodilo ešte aj niečo ako poradňa
Pani učiteľka, podľa čoho ste to určili? Moja odpoveď: Podľa momentálneho citového rozpoloženia a tak keď sa niekto spýta fakt kravinu, tak čo? Aj ja občas dostanem sprostú odpoveď treba
- alebo to prebehne tym, ze sa nechapavo pozriem, chvilu je ticho a potom sa jeden z dvojice zacne smiat. Ten, co sa rozosmeje prvy, asi prehrava, alebo co, lebo vzdy z toho vyjdem ako pako JA .
@strangelady Take to "ä" nenavidim z celej duse .. Vzdy si pri tom spomeniem na byvalu spoluziacku, ktora to casto pouzivala. Aj v pripadoch, kedy sa nikto nepytal hlupu otazku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ak je to otázka, na ktorú pozná odpoveď aj druhák na ZŠ, odpoviem mu a dodám, že to vie predsa každý a nech si nabudúce rozmyslí, s čím ma bude otravovať.
ak je zle položená, poviem mu, že je to zle položená otázka, resp. že rigorózna odpoveď by zrejme neviedla k tomu, čo sa chcel dozvedieť, a že nabudúce nech si rozmyslí, čo sa chce vlastne dozvedieť.
ale s tým máš pravdu, podľa mňa by sa sem hodilo ešte aj niečo ako poradňa
dobre povedané-....
ja jednoduché na hlúpe oázky neodpovedám, ja ich kladiem!
správaš sa ako sarah connor
Tak, zas tak zle na tom rozhodne nie som...