Zuzana, Zuza, Zuzu, Zuzka, Zuzanka, Zuzička, Zuzinka, Zuzulik...atď.. mňa dokonca volajú Žužuľka... toto meno má toľko možností na prezývku, až to nie je pekné...
Ked som bola mala, milovala som to meno a strasne som sa tak chcela volat Ked som sa raz nudila spisala som 10 dievcenskych mien, ktore sa mi najviac pacia a toto medzi ne urcite patri
Poznam iba dve Zuzky, jednu zo zakladky a to bolo tak neskutocne mile krehke stvorenie, skoda, ze som sa s nou uz dlho nevidela. A este chovatelka od ktorej mam psika sa vola Zuzana a je veeelmi fajn...
A co sa osloveni tyka, tak mne sa paci aj take ze Zuzi, Zuzik, Zuz...
je v poriadku, dostatocne pekne a mozno by som ho dal aj dietatu...teda neviem no, nepresadzoval by som ho, ale keby zena chcela velmi, tak by som suhlasil kludne
K menu Zuzana mám veľmi špecifický vzťah. Asi všetky ženské, s ktorými som zažil niečo zvláštne, sa volali Zuzany. A potom je tu ešte song od Leonarda Cohena.
Po Jennifer podla mna najkrajsie meno. Moja naj kamoska sa tak vola a volam ju zvycajne Zuzanka, Zuzicka, Zuzi, Zuzka.. Ale najviac sa mi pacia Zuzanka, to je take mile..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
nehľadajte v tom prosím nič osobné, viem, že sa tak volám, ale tak chcem vedieť, akú má povesť toto meno u ľudí
Niektoré sú super, iné nie. U mňa nejako nezaváži to, ako sa človek volá.
Zuzana, Zuza, Zuzu, Zuzka, Zuzanka, Zuzička, Zuzinka, Zuzulik...atď.. mňa dokonca volajú Žužuľka... toto meno má toľko možností na prezývku, až to nie je pekné...
Zuzana,Zuzka,Zuza?
Každej čo poznám vyhovuje niečo iné a tak sa mi často stane,že ich zle oslovím...
Sú aj krajšie mená ako toto...
Poznam iba dve Zuzky, jednu zo zakladky a to bolo tak neskutocne mile krehke stvorenie, skoda, ze som sa s nou uz dlho nevidela. A este chovatelka od ktorej mam psika sa vola Zuzana a je veeelmi fajn...
A co sa osloveni tyka, tak mne sa paci aj take ze Zuzi, Zuzik, Zuz...
ale je to take dost otrepane meno (skoro ako moje cize moje deti sa tak volat NEBUDU ani nahodou...
a milujem keď mi niekto povie Zuzanka a neznášam oslovenie Zuzana a Zuza aaa tiež ma volajú Žužu
Ale, ako bolo spomínané - otrepané.