preco ma klamala??? vo vsetkom preco mi nic nepovedal ?? ze ju jedne typek lubil?? preco mi klamala kto ona vlasnte je???? preco si myslite ze poznate toho cloveka a pritom zistije ze to nieje ono za koho sa pokladáá??????
skus ot brat tak kebyze ti povie kazdy chlap je ziarlivy robil by si jej urcite sceny poznam z vlastnej skusenosti a vma chalanom viidm do hlavy mala asi obavy a ze preco klamala?skusil si s ajej spytat nato jej nazor a nechal si ju dopovedat bez skaaknia do reci adebilin?/prilad moj ocinko s mamou dneska abo proste shociokym nikto si nidke nechce dat nic vysvetlit ked je zurivy/ nidky si nemozes byt isty ci klame ci nie aky vlstne je to cie iba ona sama a mozno ani ona sama nie neveis co z teba vyleti ci schvalne alebo nie nidky neve sako budes konat v niktorych podmienkach a ked lubis tak ti je jendo aka je ak ti to nieje jedno tak nelubis....thot vsetko
a to si čakal čo? Že príde za tebou a povie ti, že ju niekto ľúbil? Čo vlastne čakáš, že ju nikto v živote nemal ľúbiť? Čo spadla z oblakov, či má 12? A vidíš sám, prečo ti to nepovedala, pre tvoju reakciu. A vieš, čo je na tom to najsmutnejšie - že všetci žiarlivci doženú svoje frajerky k nevere. Práve tou svojou nedôverou.
A žiadna láska nemá záruku, ty dáš, a či dostaneš späť, to je otázne. Tak nerieš, a hľadaj ďalej, asi to nebola tá pravá pre teba. Neveríš jej.
no ja tomu nechapem ,preco to ludia robia ,odrbavaju tych ,ktorych lubia ,naoztaj netusim preco ti to urobila ,ale ved najdi si nejaku inu ,vies kolko je normalnych holiek ??a casom toto budes brat inak ver tomui ,mne sa stala mozno aj horsia vec ako tebe....
@cestovatel333 nie neviem a nehanbim sa zato radsej bez ako sa trapit sak v mojom veku sa vztahy kazdy den rozpadavaju a maju vlemi malu perspektivu no skoro ziadnu ako v tvojom je to uz lepsie ale aj tak ked dostudujes dostanes sa na vysku vsade su ludia ktory formutvoju osobnost menia ta apson tka moj nazor radsej raz v dospelosti a nartvalo
14michelle03 tak potom nebudes vediet v buducnosti co to je a co mozes ocakavat cize nemusi byt to na tvalo amozno lepsie zacat skor a mat nejake skusenosti ako len tak skocit do niecoho neznameho
@cestovatel333 a kuakat po kamaratkach a davat ich do kopy po stroskotanych vztahoch je dobre?je to dobre ze sa mlady ludia nicia?dobia kvoli tomu hluposti? a co je prednesjei vzdelanie a perspektiva do buducnosti alebo frajer?ze teraz s anejdme venovat skole idem ot flakat bo s abudem musiet venovat frajerovi nie?
@14michelle03 akoze prepac moja priatelka sami tak strasne venuje ked je milion kilometrov vzdialena fakt nema cas na skolu vobeeeeeec sak este teraz brigaduje v skole akoze si smesna akoze ako keby si bola dospela tak by sisa netrapila predstavsi ze dospely maju viac problemov ako mlady musia sa starat o seba a hlavne o rodinu a tak tak mi netrep ze je to taka zataz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A žiadna láska nemá záruku, ty dáš, a či dostaneš späť, to je otázne. Tak nerieš, a hľadaj ďalej, asi to nebola tá pravá pre teba. Neveríš jej.
"Keď ľúbiš tak ti je jedno aká je" ...
A to je čo za múdrosť?