Ked vam dakto povie ze ste p*ca a potom ked nieco poviete ste NAJHORSI
Pana neznasam takych / take tipki co si myslia ze so cool ked dakomu povedia ty P**A ...a potom ked vych i zacnete buzerovat tak ste ti najhorsi a kazdy sa na vas vysere
Inak, ja milujem, keď idú bonďavé baby po ulici a namiesto svojích vlastných krstných mien používajú nadávky... Zas si si požičala môj tieň, ty piča? Daj mi pokoj, ty kurva, ty máš môj parfén...
ppoznam...velmi dobre...ignorujem, vykaslem sa nato a myslim si svoje...predsa som inteligentnejsia ako ten dotycny/a a ak si myslia ze su cool tak sa mylia...cloveka nerobi frajerom cigareta, alkohol ani sproste slova a vyvysovanie sa nad ostatnych...
My v triede sa nazývame ako párky... ako napr. "Jano poď sem ty párka " my si z toho robíme prču tak čo Ale takýchto poznám, ak im dačo odseknem tak ja som tá zlá ale tak blbí ľudia sa nájdu všade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Inak, ja milujem, keď idú bonďavé baby po ulici a namiesto svojích vlastných krstných mien používajú nadávky... Zas si si požičala môj tieň, ty piča? Daj mi pokoj, ty kurva, ty máš môj parfén...
(toto som naozaj počula...