Ja postláčam všetko možné, čo sa dá a tým sa posunie p 5 minút... takto sa to zopakuje 4-5 krát a potom mám už dosť toho hľadania mobilu po celej ploche postele tak ho vypnem nadobro a vstanem.
Ja už mám niekedy pocit že to nie je normálne ako ja nemôžem vstať ráno... budík mam na 6:00...ďalší na 6:15 potom 6:30 a 6:35 ...ani si nepamätám že zvonili, alebo ich vypnem a spím ďalej, väčšinou ma potom zobudí až mamka, keď volá či už som išla na autobus
Ja ak potrebujem nutne ten deň vstať, tak si nastavím budík o zhruba pol hodinu dopredu, aby som ho ráno mohla zhruba trikrát posunúť. Ak ráno vstávať nemusím, tak zvyknem dávať budík tak "pro forma", a to ho väčšinou vypnem a ešte dve hodiny sa vyvaľujem
keď som mala svoj super režim, že som o štvrtej prišla z nočnej a o šiestej vstávala do druhej roboty, tak zvykol zvoniť aj dve hodiny.
teraz som už naučená tak, že ak nič nemám, viem to a nechám ho zvoniť aj hodinu, ale keď mám niekde byť načas, na prvé zvonenie som hore. a hlavne mám telefón vždy položený na druhej strane izby, pretože inak budík len vypnem a spím kludne ďalej.
budik mi zvykne zvonit polhodinu az hodinu v 10 minutovych intervaloch, lepsie sa mi tak vstava ked mam este pocit ze si mozem chvilu polezat
pokial by som ale nutne potreboval vstat, lepsi sposob je dat budik dalej od seba aby som musel vstat z postele, potom ked raz vstanem z postele jednoduchsie sa drzim na nohach
ja si nastavim budik na pol siestu aby som si ho mohla do pol siedmej posuvat a mam pocit ze dlhsie spim ...ale vecsinou nepostrehnem hudbu lebo ja sa zobudim nejak este pred vibrovanim a posuniem to ked to este nestihne vydat ani ton
páči sa mi: "použijete predtým ako sa zobudíte" - presne to vystihuje moju rannú činnosť, ktorá sa prakticky odohráva pred zobudením až do plus-mínus veľkej prestávky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
a inak, budik nastavujem tak, aby som vsetko akurat stihala, takze nie...
teraz som už naučená tak, že ak nič nemám, viem to a nechám ho zvoniť aj hodinu, ale keď mám niekde byť načas, na prvé zvonenie som hore. a hlavne mám telefón vždy položený na druhej strane izby, pretože inak budík len vypnem a spím kludne ďalej.
pokial by som ale nutne potreboval vstat, lepsi sposob je dat budik dalej od seba aby som musel vstat z postele, potom ked raz vstanem z postele jednoduchsie sa drzim na nohach
Ale keby ma oco nebudil každé ráno tak by som do školy prišiel najskôr o deviatej
Vidím Že niesom sám čo to robí