Reflex to nieje - ako decko som bol smutný keď som videl niekoho plakať -> ak by sa jednalo o moju blízku rodinu tak by som sa možno aj rozplakal asi tak po 16 roku mi je to už jedno
netečú,keď niekoho vidím plakať tak to nie vôbec...len mi je to niekedy(podľa situácie) luto.. zavisi to fakt asi od empatie..alebo keď máš cloveka rad a vies o tom probléme..určite sa nerozplačeš keď uvidíš na ulici plakať nejaké dievča.. ktoré nepoznáš..
ak place @kolini alebo ma na krajicku, ze placu vo filme, tak aj ja
inac nie - suvisi to s povahou - placem, ked mam dovod, nie vtedy, ked vidim plakat ineho (jedine, ze by sme mali ten isty dovod alebo iny a vtedy by to vlastne ani nesuviselo...). To nie je u mna ako zivanie
U mňa je to tak že ak ma niečo rozplače dokážem sa upokojiť ale ak ma niekto ľutuje tak začnem plakať znovu ... Ale inak asi áno rozplačem sa aj ja teda ak to je blízka osoba
Záleží od situácie, ak plače sestra že nechce ísť do školy a vrieska ako nenormálna, tak určite plakať nezačnem. Ale ak plače niekto na kom mi záleží, tak mi je do plaču. Dodnes mám v živej pamäti spred roka slzy v očiach jedného človeka
@antifunebracka Nieee, prosim.. ja viem, ze Ty si v tom teraz nevinne, ale uz cely vecer preberam kanibalizmus a teraz este aj Ty s tym zacnes - nieco je v ovzdusi, bezpochyby.
Mne sa chce strašne plakať, keď vidím plakať veľkú skupinu ľudí, na pohrebe napríklad. A keď som extra citlivá občas, tak stačí aj jeden človek keď plače
Raz som sa len tak rozplakal , ale to som mal slzy na krajíčku. Inak neplačem z ľútosti vôbec, ani na pohreboch-nie som bezcharakterná sviňa, ale ja asi plakať z smútku nedokážem ale zato knedlíky v krku mám poriadne!
Iná kapitola je keď plačem od smiechu vtedy som si splakal celý ksicht!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
...Ked uz mam moc suche oci, kapnem si za kapku nejakeho visinu
inac nie - suvisi to s povahou - placem, ked mam dovod, nie vtedy, ked vidim plakat ineho (jedine, ze by sme mali ten isty dovod alebo iny a vtedy by to vlastne ani nesuviselo...). To nie je u mna ako zivanie
Ale,keď plače niekto koho poznám hned plačem s ním,alebo keď plače niekto aj cudzí (dospelý) tak je mi nanič tiež....
Pokial to je v povahe, je to relativne jednoduchsie pochopit .
A ešte v poslednom čase sa stále rozplačem aj pri filmoch :/
No ktovie, kde tkvie pricina ...
A ked to tam obsypes kari, nic tym nepokazis .
Iná kapitola je keď plačem od smiechu vtedy som si splakal celý ksicht!