ako kedy... ale:
klasický dáždnik je super, len je veľký a pripadám si s ním ako slon v porceláne a nedá sa nikam poriadne odložiť a ak neprší, musím ho nosiť v ruke
skladací dáždnik je tiež fajn, len tu strašne fúka, tak je hneď vyvrátený a môžem ho akurát tak zahodiť
pršiplášť nemám, ale ak neprší príliš intenzívne, tak nosím nepremokavú vetrovku
Nebrávam si dáždnik, lebo mi nie je treba. Vyjdem z dverí a hneď som na zastrešenej zastávke, potom v zastrešenom buse, vyjdem z busu a idem do školy alebo do baru, čo býva spravidla hneď pri zastávke, takže môj životný štýl mi nedáva možnosť zmoknúť .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
klasický dáždnik je super, len je veľký a pripadám si s ním ako slon v porceláne a nedá sa nikam poriadne odložiť a ak neprší, musím ho nosiť v ruke
skladací dáždnik je tiež fajn, len tu strašne fúka, tak je hneď vyvrátený a môžem ho akurát tak zahodiť
pršiplášť nemám, ale ak neprší príliš intenzívne, tak nosím nepremokavú vetrovku
ale keby, tak jedine skladací.