skoda, MHD necestujem, ale ked som ako studak cestoval tak nepametam sa ze som sa obzeral, mozno ked som mal u seba trebars new phone, alebo viac penazi tak mohlo ocko zabludit, ale celkovo nie...
v mhdčke ani nie (lebo ňou chodím tak raz za mesiac) ale v kine pravidelne, lebo keď je miesta dosť tak si vždy vyložím nohy dobre že nie nad hlavu, a z vreciek mi všetko vypadne čiže to potom zbieram
vacsinou ano, ale prave ked sa neobzrem tam nieco necham ako naposledy moj krasny oblubeny kasmirovy sal a raz mi spadol hreben do takej tej krabicky co je pod sedadlom v mhd a nevedela som ho odtial vybrat tak som to tam musela nechat spoluziacke tam zase raz spadla isic karta a sofer jej tu krabicku musel rozobrat, mali by ich odstranit
Hje hej odkedy mi raz v mhd vypadla penazenka... ale vlastne so msi asi na to zvykla leob chodim denno-denne vlakom a raz som si tma zabudla telesnu a furt mam pocit, ze nieco zabudam tak so msi zvykla vzdy to checknut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
po etelanirovi sa obzeram vzdy ked som v bratislave