vzdy som mala predstavu byvat vo velkom meste (idealne Vieden), ale coraz viac si predstavujem ideal niekde v Thajsku alebo na Sri Lanke pri plazi. (mozno ked sa tam v lete dostanem ma to rychlo prejde a vratim sa k viedni)
je mi to v podstate jedno, viem si predstaviť žiť na mnohých miestach, ale asi ideálne niekde v pustine s možnosťou vysoko sa socializovať. Takže island, okolie reykjaviku, alebo tak nejak napr. :happy:
vo vacsom, architektonicky mne blizkom, s dobrymi sluzbami, prijemnymi podnikmi (kaviarne, bistra, etc), moznostou kulturne sa vyzit a s vyspelym obyvatelstvom.
minule som prišla na to, že chcem bývať niekde, kde vidno polárnu žiaru a hviezdy (v zmysle poriadne, nie päť najsvetlejších a zároveň nie príliš ďaleko od civilizácie, lebo som človek lenivý a potrebujem mať blízko aké-také veci na pohodlný život
a pokojne aj sama, toto mi problém nerobí (len asi by som si v tom prípade musela spraviť vodičák, aby som sa mala ako do tej civilizácie dostať, nie som si celkom istá mojou schopnosťou starať sa o celý sobí záprah - a asi sa s tým blbo parkuje)
taký pekný domček v malom peknom meste medzi príjemnými ľuďmi, kde je blízko les a lúka, pri krbe sa víno súka ... a žena lepšia ako ja, šťastní navždy obaja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Žiť proste vo veľkomeste a využívať všetky jeho "dary"
a pokojne aj sama, toto mi problém nerobí (len asi by som si v tom prípade musela spraviť vodičák, aby som sa mala ako do tej civilizácie dostať, nie som si celkom istá mojou schopnosťou starať sa o celý sobí záprah - a asi sa s tým blbo parkuje)