@yoss jedna vec je obetovat vsetok avoj cas praci a nezalozit si rodinu, nemat staleho partnera atd. druha vec je mat peniaze a zuzitkovat za ne svoj cas lepsie nez keby dotycny tie peniaze nemal a mohol ist akurat tak do krcmy s torpedom.
Neverím že existuje úplne šťastie, no som si istá, že peniaze sú dôležitou súčasťou cesty k nemu. Pokiaľ ľudia budú peniaze uznávať ako hodnotu ktorou sa oceňujú ich produkty tak dovtedy bude možné kupovať si za ne kúsky štastia.
Pojem šťastie, je všeobecne niečo nehmotné ak ho akosi pociťujeme, podobne ako láska... Takže to potrvá asi pokiaľ si človek nenájde čas zamerať svoje sily aj na tieto neviditeľné, duchovné hodnoty, ktoré sú tými, čo ho naplnia zvnútra. No najprv sa treba nebáť pozrieť sa do vlastného vnútra a to je aj dlhodobý proces. Dôležité je nastúpiť na správny spôsob, cestu...
to je sice pravda, ale ne tak uplne, niektori ludia su stastny ked maju peniaze, staci ked ich maju ani nemusia s nimi nic robit a su stastny. Kazdy ma ine priority, prečo to ludia nedokažu pochopit? A s peniazmi je vela veci lahšćh sice ale zas nemozes davať do popredia peniaze pred ostatnymi vecami/zazitkami/rozhodnutiami
Keď sa pýtali Dalailamu, čo ho na ľudstve najviac prekvapuje, odpovedal:
Ľudia.
Pretože obetujú zdravie, aby zarobili peniaze;
potom obetujú peniaze, aby znovu získali zdravie;
potom sa tak znepokojujú budúcnosťou,
že si neužívajú prítomnosť,
a tak nežijú ani v prítomnosti ani v budúcnosti.
A žijú tak, akoby nikdy nemali zomrieť,
a potom zomrú bez toho, aby predtým žili.
no ok mozno nie 100% stastie ako si clovek predstavuje ale s peniazmi je urcite o 100 krat lepsie ako bez nich ... ja nemam skoro ziadne a je mi na hovno keby som bol bohac tak si proste uzivam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
dnešný svet je postavený práve na pilieroch materializmu vo velkom...je to všade...žial
...možno ked ich vnímanie začne nachádzať obohatenie vo viac duchovných (nemyslím náboženstva) sférach než tých materiálnych
Keď sa pýtali Dalailamu, čo ho na ľudstve najviac prekvapuje, odpovedal:
Ľudia.
Pretože obetujú zdravie, aby zarobili peniaze;
potom obetujú peniaze, aby znovu získali zdravie;
potom sa tak znepokojujú budúcnosťou,
že si neužívajú prítomnosť,
a tak nežijú ani v prítomnosti ani v budúcnosti.
A žijú tak, akoby nikdy nemali zomrieť,
a potom zomrú bez toho, aby predtým žili.
@patuskoo my sa potesime z tvojej smrti