@neutralnothing a ako si na tom bola na prijimackach? chybalo ti vela bodov? lebo mne chybalo 10 zo 160 a neviem ci mam sancu aby ma tam este dodatocne zobrali...
@saxo93 no to je tiež pravda....ale zasa, ja som dostala návratku, ktorú som do konca júla musela poslať či nastúpim alebo nie keď som šla na výšku....takže teoreticky oni by mali vedieť ešte pred zápisom kto im nastúpi a kto nie....
na dovolanie Ti odpovedaju tak nejako do mesiaca ale mozu ta zobrat aj dodatocne v septembri- lebo nie vsetci co su prijati tam aj pojdu, mozu si vybrat inu skolu
môžem ti len povedať, že na to odvolanie sa moc nespoliehaj ..chodila som tam tento rok na doučovanie, takže od ľudí čo sa v tom pohybujú viem že tento rok zobrali najviac ľudí - 229 s tým, že rátajú že apson 50 z nich nepríde na zápis .. tá hranica sa môže posunut asi tak max. o 1 bod ..len aby si vedela na čom si ...držím ti palce
@saxo93 áno robila som ..a dostala som sa ..ale bez tých doučovaní by som to asi v živote nedala ..naozaj obdivujem tých, ktorí sa tam dostanú bez toho ..veď si videla, že tie prijímačky V Martine sú naozaj dosť ťažké.
@saxo93 vobec netusim ako to chodi v martine, ale tam je tusim aj ine bodovanie. lebo na LFUK mas maximum 800 bodov. tam som mala mozno nejakych 350 a na tu szu to tiez nebola slava, ale tam som mala celkom v pohode.... ale tak to bolo tym, ze som sa to vobec neucila :/
akoze ja uz som zapisana na biologii vo viedni a len tak viacmenej skusam, ze ci nahodou ale skusim o rok a aj sa to naucim
@neutralnothing no je ine bodovanie, tam sa za zle odpovede nestrhavaju body. bola som aj v BA a mala som tusim 640 takze ani tam som sa nedostala a to som sa aj ucila obcas som zapisana na biologiu na UK ale moc sa mi tam nechce. na buduci rok sa to vsetko naucim a skusim znovu, mozno to vyde a o rok chces ist na SZU ci na Komenskeho?
@em118 tak to gratulujem no boli tazke hlavne preto, ze som nevedela aky typ otazok mozem cakat. ja som sa ucila otazky z LFUK, tam som chcela ist radsej ale nevyslo to... tak uz iba cakam ako dopadne to odvolanie a mozno sa tam niekedy stretneme
uz skusim len na szu, lebo to, co bolo na UK uz nechcem vidiet... same nabiflene ksichty, pritrtnuti ludia, co ked uvidia krv tak odpadnu :/ a celkovo aj ta skola na mna urobila zly dojem tym, ako to prebiehalo....
ale celkom sa tesim na tu vieden, lebo tam sa da potom vybrat odbor ze mikrobiologia a genetika. tak mozno sa mi to zapaci a ostanem tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
akoze ja uz som zapisana na biologii vo viedni a len tak viacmenej skusam, ze ci nahodou ale skusim o rok a aj sa to naucim
ale celkom sa tesim na tu vieden, lebo tam sa da potom vybrat odbor ze mikrobiologia a genetika. tak mozno sa mi to zapaci a ostanem tam
alebo niekomu inemu?