Neviem, ale vyska to (aspon pre mna) asi nie je. Do skolky som moc nechodila. Na zakladke tych 5 rokov co som tam chodila to malo aj take detske caro, ale nie preto, ze by to bola zakladka, ale preto, ze deti veci vnimaju inac. Tak a teraz mi vyslo ze vlastne neviem
@ narazuvdornaa ja v škôlke takisto.. keď vonku mrzlo ja som len revala až som chytila zápal pľúc a do škôlky som istú dobru nechodila ale keď som chodila do tej rok pred školou tam sa mi páčilo..
na základke bolo najlepšie... hlavne po tom čo som zistil že prejdem aj bez učenia a robenia domácich úloh... boli tam fajn spolužiaci... posledné dva roky som sa tam chodil baviť
@narazuvzdornaa ani ja uz nikoho nehladam...a ani oni mna....teraz vlastne neviem kto je schovany a kto hlada...ale asi sme schovani vsetci...ale mam pocit ze ja najlepsie
ja som bola na základke strašná lúzerka, doteraz na to nerada spomínam. na gympli to bolo už lepšie, pričom septima-oktáva boli superné najviac na svete. a teraz je asi ešte lepšie, čo ja viem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Teraz je koncentrácia svetlých momentov asi najvyššia.
na zakladke som este aj mala "frajerov"
A základka to bolo úplne super, najlepšia škola a najlepší ľudia..škoda, že som si ju užila len roky a potom gmypel..