noo, fakt by mohlo uz byt nove ICQ, lebo moje mi totalne zblblo! a neviem, ze ked ho celkom odinstalujem, ci budem moct mat ten isty nick, ked ho potom s5 nainstalujem! hmm? neviete niekto poradit co s tym? vopred dik :o)
Mysurik: ja uz som to skusala! som stiahla stale nove (stare som neodinstalovala), ale aj tak mi to blbne! uz si tam nemozem ani status a fotku zmenit a nejdu mi ani tie tZers :o( mozem len pisat s ludmi a nic :o(( treba to odinstalovat asi a nanovo! a potom budem musiet nanovo vyhladat tych ludi, co mam teraz v kontakt liste? sorry, ale neviem, tak sa pytam :o)
mozes aj odinstalovat v pohode... ved ked niekto preinstalovava windows tak to stare mu tam asi nezostane... vklude to stare odinstaluj! pokial si zapamatas svoje icq cislo a heslo a prihlasis sa potom podla tychto udajov tak contact list ti zostava...
icq 5.1 je pekny shit!! tie smajly & akesi trapne t-zers. verziu 5.0 som s vlastnymi zvukmi ako tak toleroval, no kratko po vydani novej nezmyselnej verzie mi dali 2 moznosti: upgrade to 5.1 alebo close.. to bola posledna kvapka! hned` mi bolo jasne, na aku vekovu skupinu sa ICQ community snazi zaposobit (13 a menej). nainstaloval som teda Gaim a moj zivot sa vratil do normalnych kolaji
ak bol predosly prispevok pre mna: nikto, to som urobil ako prve.. ale i tak, system ktory mi nedava moznost sa slobodne rozhodnut prinajmensom nemusim. t-zers forever!
Súhlasím s tým, čo napísali Birkoff, Creative, Ing. Fijok.
Mám taký pocit, že oficiálne ICQ Lite nikdy nebude mať toľko funkcií, ako alternatívne ICQ klienty. Nie že by ich tam nevedeli dať, ale oni podľa mňa jednoducho nechcú, aby tam nebolo veľa funkcií a tým pádom aby tomu ovládaniu pochopili aj normálni používatelia, ktorí pokročilé funkcie nevyžadujú.
Skôr tam pridávajú zbytočnosti ako hry, t-zers či ako sa to píše a podobné. Funkcie ako skrývanie kontaktov, kontrola e-mailov, hľadanie v celej histórii, rýchle vyhľadávanie kontaktov v zozname atď. mi tam chýbajú, aj keď určite by nebol problém ich tam dať.
Tak isto je v ICQ Lite dosť zbytočnej grafiky, teda celý program je strašne pomalý. Ak ste to niekto skúšali spustiť na staršom počítači, určite viete, o čom hovorím.
Asi pred pol rokom som prešiel na Mirandu, ale aj QIP má zaujímavé funkcie.
ake ma miranda funkcie? sak tam nebolo nic take co by ma ohurilo... skrivanie kontaktov? sak aj na icq sa mozem skrivat ok tak povedzte mi nejakeho icq klienta, ktory fakt stoji za to, nieco pre narocneho uzivatela... len nech to nie je miranda... lebo padnem zo stolicky
Miranda keď ju nainštaluješ nedokáže vôbec nič, to je pravda. Mne trvalo asi dve hodiny, kým som si stiahol potrebné rozšírenia a nastavil všetko tak, ako potrebujem. Potom to už ale stojí za to.
To skrývanie kontaktov som zle napísal. Ide o to, že keď si s niekym dlhší čas nepíšem a vyzerá to tak, že tak skoro ani nebudem, jednoducho ten kontakt skryjem (nezobrazuje sa a tak isto ani upozornenia, že je online, ale história a nastavenia pre daný kontakt zostanú). Je to ťažké vysvetliť, ale veľmi dobrá funkcia.
Vyzerá to tak, že QIP stojí za to. Keď nechceš Mirandu, skús si stiahnuť to.
to je iba vymysel...mne to dosla uz dva razy...a myslim ze urcite vypely program je MSN-nooo trosku pomalsie treba na to rychlejsi compik ale stoji za to,blokovat kontakt,na chat si na stavit rozne pozadie(vlastne) a samozejme vlastne smajliky.....MSN je asi najlepsi progrm z tychto chatovacich.....a potom SKYPE-ten je bombovy rychloo sa nacitava a lahko sa s nim ovlada dokonca je prehladna historia a mozte pracovat i v offline...len ekd volate trosku to tam susti....a seka ale inac v phoode..subory sa ost rychlo posielaju..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
nove ICQ tak skoro nebude asi, ale je tu vela inych moznosti... Miranda, QIP,...
Ano mozes mat ten isty nick len si musis zapamatat tvoje icq number a heslo... prihlasit sa mozes trebars aj z druheho koca sveta
Mám taký pocit, že oficiálne ICQ Lite nikdy nebude mať toľko funkcií, ako alternatívne ICQ klienty. Nie že by ich tam nevedeli dať, ale oni podľa mňa jednoducho nechcú, aby tam nebolo veľa funkcií a tým pádom aby tomu ovládaniu pochopili aj normálni používatelia, ktorí pokročilé funkcie nevyžadujú.
Skôr tam pridávajú zbytočnosti ako hry, t-zers či ako sa to píše a podobné. Funkcie ako skrývanie kontaktov, kontrola e-mailov, hľadanie v celej histórii, rýchle vyhľadávanie kontaktov v zozname atď. mi tam chýbajú, aj keď určite by nebol problém ich tam dať.
Tak isto je v ICQ Lite dosť zbytočnej grafiky, teda celý program je strašne pomalý. Ak ste to niekto skúšali spustiť na staršom počítači, určite viete, o čom hovorím.
Asi pred pol rokom som prešiel na Mirandu, ale aj QIP má zaujímavé funkcie.
To skrývanie kontaktov som zle napísal. Ide o to, že keď si s niekym dlhší čas nepíšem a vyzerá to tak, že tak skoro ani nebudem, jednoducho ten kontakt skryjem (nezobrazuje sa a tak isto ani upozornenia, že je online, ale história a nastavenia pre daný kontakt zostanú). Je to ťažké vysvetliť, ale veľmi dobrá funkcia.
Vyzerá to tak, že QIP stojí za to. Keď nechceš Mirandu, skús si stiahnuť to.
» www.hoax.cz/cze/index.php?a...
Ja som spokojny s 5.1 ( 6stku mi ani nespominajde) a myslim ze cim vyzsie topojde, tym to bude horsie
a mirindy a podobne mi nespominajde radsej