Ja chodím aj cez týždeň, keď mám čas, v nedeľu vždy ... možno si niekto myslí, že v kostole musí byť nuda, ale to ešte nepozná aj iný spôsob uctievania ...kedysi som to tak nevnímala, ale veľa vecí mi otvorilo oči a momentálne si neviem predstaviť život bez Boha, to najlepšie rozhodnutie
chodievala som aj niekolko krat do tyzdna ale potom som zacala nad vsetkym uvazovat a prisla som na to ze mozem verit v boha aj bez toho aby som chodila do kostola ...podla mna je vsetko take zlozite a nikdy neviem ako to vsetko presne je -akoze tym myslim boha a cirkev a to vsetko okolo toho...
Som ateista, ale do kostola idem vzdy na prvy sviatok vianocny kvoli maminmu dobremu pocitu.
Stale odtial chodim vytocena jak hovado, lebo aspon na Vianoce ocakavam nejake povzbudive slova od toho sasa pocmaraneho, ale nee - on musi dat prednasku o tom, aki su mladi ludia skazeni, ze sex a alkohol su smrtelne hriechy atd az skonci pri klonovani ludi (wtf?)
Káždú nedeľu,prvý piatok na spoveď a na sviatky...teraz cez leto moc nechodím v nedeľu lebo dosť často bývajú súťaže ráno a tu sú omše iba ráno...a chodím tam rád....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
odkedy sme prestali, bude to znieť hnusne, ale máme nedele oveľa také..pohodovejšie.
spolu sa naraňajkujeme, ideme do záhrady.....
nemusím si dávať budíka, keďže sme chodili ráno..
ja takisto chodim cez tyzden,ked mame omsu a samozrejme ze aj v nedelu a cez sviatky..
a vobec mi to nie je na pritaz, skor ma to posilnuje..
Stale odtial chodim vytocena jak hovado, lebo aspon na Vianoce ocakavam nejake povzbudive slova od toho sasa pocmaraneho, ale nee - on musi dat prednasku o tom, aki su mladi ludia skazeni, ze sex a alkohol su smrtelne hriechy atd az skonci pri klonovani ludi (wtf?)