Akože SNAŽÍM SA okolo pol noci, lebo tu sa veľmi nedá spať doobeda a keď som hore do 2 a potom ma nejaký príjebok zobudí o ôsmej tak by som celý deň vraždila, ale inak som najproduktívnejšia medzi 20:00 a 2:00, so...
keď chodím do školy alebo niekde ráno, tak sa snažím medzi 23:00 až 00:00 a keď nie, tak medzi 00:00 až 1:00 ale väčšinou keď mam na ďalší deň skúšku a musím sa učiť a nestíham tak potiahnem aj do druhej a vstávam o piatej káva a ideme sa učiť
Ach zle som zahlasovala, v poslednej moznosti som si nevsimla -som upir a spim cez den -
Bo idem spat na svitani vacsinou a vstavam poobede. nech idem spat o hockolkej vstavam poobede, a ked nahodou musim rano vstavat tak to dospavam hned ako mozem. Ja prespim ozaj tak 3/4 zivota a neviem si predstavit lepsie straveny cas ^^
Rôzne, túžim ísť aj ešte skôr, ale to nejde, ľahnem si skôr a behám na toaletu, víria mi v hlave rôzne myšlienky, plány a všetko možné... Asi nezvyk, ale zas vyspať sa vyspím, len váham, či by som skôr nevstávala, kebyže chodím spávať ešte skôr...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Uplne uz jebem na spanok, neda sa mi. Bud 3 alebo 10 hodin, nic medzi.
Bo idem spat na svitani vacsinou a vstavam poobede. nech idem spat o hockolkej vstavam poobede, a ked nahodou musim rano vstavat tak to dospavam hned ako mozem. Ja prespim ozaj tak 3/4 zivota a neviem si predstavit lepsie straveny cas ^^
@antifunebracka čo sa ti nepáči na tých možnostiach?