Castokrat sa stretavam s nazorom bab/zien, ze ten a ten chalan este nie je pripraveny na vazny vztah. Ake su teda znaky tejto "pripravenosti"? Ako sa ma chalan spravat, aky ma byt, co ma vlastnit smiley: aby bol povazovany za "pripraveneho" na vazny vztah?
Keď si uvedomíš čo znamená láska a vieš to aj aplikovať do života, poznáš seba, máš čo ponúknuť svojej partnerke(nemyslím materiálne), máš vybudovaný charakter(muž psychicky dozrieva okolo 24. r.) atď. je toho veľa...
A z toho ti asi vychádza, že zatiaľ ti stačí "skúšať" hoci krátkodobé vzťahy. Omyl. Nemusíš po sebe zanechávať sklamané ženy z "nepodareného" vzťahu. Ale využiť ten čas na to čom som napísal v prvom odstavci. Keďže sa to tu pýtaš, zrejme ti toho veľa "chýba". :letim:
@deeo jasné, že každý je zodpovedný v prvom rade za seba, ale v partnerskom vzťahu si v určitom zmysle zodpovedný i za toho druhého. Napr. pri zložitých rozhodnutiach, ktoré ovplyvnujú jej a váš spoločný život a pod... v konkrétnych situáciách.
@georg21 si myslim, ze je to skorej 50:50 ... aj v zlozitych situaciach .. nevidim v tom zmysel, niest zodpovednost za svojpravneho cloveka .. praveze obaja by mali konat co najlepsie v prospech spolocneho dobra .... zase nehovorim, ze nemozes mat iny nazor
@jozotraktorista evidentne si nepochopil, ale je to moja vina. Preformulujem to: "chalan ktorý je pripravený na vážny vzťah, sa v prvom rade na to nepotrebuje pýtať, lebo to vie."
Keď sa na to cíti, nikdy nemôžeš byť pripravený na 100 %, alebo prejsť školením ktoré ti dá certifikát alebo doklad potvrdzujúci že je chalan pripravený ...
Veľa dievčat ma starších partnerov "pripravených" na vzťah zaujimavé je že každý pracuje a vlastnii auto no keď s nim prehodite par slov rozum 15 ročného decka, aspoň väčšinou. Dievčatá by mohli pochopiť že výplata a auto nie sú hneď znakom zrelosti My studenti by sme mali mať ešte také mladé poblaznene vzťahy so stipkou deckosti a nie sa hrať na veľkých dospelakov
Keď má rozum- teda je schopný sa postarať o seba aj o prípadnú rodinu. Nielen materiálne, ale v prvom rade vie byť partnerke oporou v každej situácii. Pred problémami neuteká, ale ich rieši pre dobro oboch.
ked si dokaze predstavit (a nevadi mu ta predstava), ze by do konca zivota nepobozkal a ani sa nevyspal s inou zenou, ako je ta aktualna. vtedy sa da povedat, ze je pripraveny na vztah. to plati obojstranne, teda aj pre zeny.
niektori muzi na vztah nebudu pripraveni nikdy, niektori mozu byt pripraveni uz v mladsom veku a na niektorych to pride, ked sa vyburia.
podla mna to vobec nie je o tom, ci ma auto, motorku, byt, zachranne koleso, ci je zodpovedny alebo sa naucil meditovat. je to viac o vnutornom postoji k vztahom a vlastnej partnerskej buducnosti. ked sa na to este neciti, aj ked mu mozno nejaka dievcina po boku chyba a citi sa sam, tak proste pripraveny nie je. a az na to sa nabaluje to vsetko - vediet, co chcem, byt zodpovedny, mat nazor, vediet byt zene oporou bla bla atd. - clovek sa moze citit byt pripraveny aj bez toho, ale vacsinou na seba kladie urcite naroky a vravi si, ze kym to ci ono nedosiahne, tak na to pripraveny nebude. a tak proste nie je.
@Tommyhot pytal sa na to kedy je podla nas chlap pripraveny na vztah. Nie na ultimatny ciel vztahu... aj ked grcat z toho ze pre niekoho je dolezite aby sa na muza dalo spolahnut mi pride dost smutne
@atropabelladona ked sa vyburia? to je blbost... ja kvaxi nie som vybureny a so svojou to obaja myslime vazne..takze to co napisala @kitty7 o tom postoji k vztahom a o buducnosti toho vztahu plati do bodky.
s mojou vieme co chceme a za tym si ideme
je toho veľmi veľa....ale je dôležité byť tolerantný voči tomu druhému, neočakávať od neho nemožné, vedieť robiť kompromisy, je potrebné, aby človek vedel prebrať zodpovednosť za svoje skutky....podľa mňa to väčšina ľudí na tomto svete nedokáže sú totiž až príliš sebeckí...a čo sa týka tých báb, ktoré spomínaš, že to hovoria, myslia tým, že nemá auto, nezabezpečený chlap sa nedokáže postarať o rodinu a takého ženy nechcú, tak ako muži nechcú škaredú ženu to je celé
@nicolletz Ano, zeny chcu byt rozmaznavane a chcu aby im bolo venovane vela casu. Ale na rozmaznavanie treba zarobit prachy a potom muzi nemaju cas na zeny a to sa im nepaci. Ked zas typek vkuse kvasi so zenou a nic ine nerobi asi moc penazi mat nebude, jedine, ze sa tak narodil a zas niesu spokojne Zaver: nikdy
@method rozmaznávať dievča sa dá aj úplnými maličkosťami. Nie každá si dožaduje to, aby bola navážaná c audine, aby chodila na luxusné večere, dovolenky, atď. Existujú aj také prejavy náklonnosti, na ktoré netreba peniaze. Vkuse všetci riešite len peniaze. Áno, také veci, ako to, že chlapec zoberie dievča na večeru bývajú súčasťou vzťahov, ale nie sú kľúčové. Ak s ním som, tak pre to, že mi je s ním dobre a rada s ním trávim čas a nie pre to, aby na mňa míňal svoje peniaze. Mne osobne to aj vadí. Preto ak by ma aj chlapec zobral na večeru, tak ja nabudúce doma navarím a pozvem ho k sebe na večeru. Simple as orange. Keď máš niekoho naozaj rád, tak je pre teba dôležitý čas strávený s ním, nie to, koľko peňazí do teba dáva.
@tomias napisala som, ze niektori su pripraveni uz v mladsom veku a niektori az ked sa vyburia. je to individualne. Ty si sa vyburit nepotreboval, ale niekto potrebuje.
Podmienky pripravenosti:
1.100 000 € na účte
2. Rodinný dom vo vlastnom vlastníctve (ideálne bez hypotéky)
3. Raritná výnimočná genetická výbava (ideálne taká až kamoškám puknú hlavy od závisti )
4. Dobré náradie
5. Jednorožec v stajni (alternatíva: okrídlený pegas)
6. zamestanie ktoré vyvoláva závisť spoločnosti (pilot, agent sis, mafián...fantázií sa mezde nekladú a najlepšie všetko dokopy)
7. Služobníctvo oblečné v slohu 18 storočia.
VTEDY je pripravený - inak je s ním vždy robota a žena ho musí "doladovať" na svoj obraz stačí?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
A z toho ti asi vychádza, že zatiaľ ti stačí "skúšať" hoci krátkodobé vzťahy. Omyl. Nemusíš po sebe zanechávať sklamané ženy z "nepodareného" vzťahu. Ale využiť ten čas na to čom som napísal v prvom odstavci. Keďže sa to tu pýtaš, zrejme ti toho veľa "chýba". :letim:
a zamalo!
A mal by vlastniť rozum zdravý
niektori muzi na vztah nebudu pripraveni nikdy, niektori mozu byt pripraveni uz v mladsom veku a na niektorych to pride, ked sa vyburia.
s mojou vieme co chceme a za tym si ideme
1.100 000 € na účte
2. Rodinný dom vo vlastnom vlastníctve (ideálne bez hypotéky)
3. Raritná výnimočná genetická výbava (ideálne taká až kamoškám puknú hlavy od závisti )
4. Dobré náradie
5. Jednorožec v stajni (alternatíva: okrídlený pegas)
6. zamestanie ktoré vyvoláva závisť spoločnosti (pilot, agent sis, mafián...fantázií sa mezde nekladú a najlepšie všetko dokopy)
7. Služobníctvo oblečné v slohu 18 storočia.
VTEDY je pripravený - inak je s ním vždy robota a žena ho musí "doladovať" na svoj obraz stačí?