S niekym ako s tebou hej no asi ked citis ze ju mas rad,ze ona ta ma rada..Ale podla mna taketo veci sa nemusis pytat,ten vztah sa vybuduje sam..Drzim palce
Ja ti poviem kedy je ten správny čas a nepočúvaj nikoho od tiaľto hlavne nie Sandru lebo tá to len niekde počula.
Postav sa na kopec, nemusí byť veľký len aby bol tam (samozrejme aj s ňou) keď bude prechádzať mesiac do nou ta sa naň pozri 4x zavy ako vlk a povec jej ,, chceš patriť do mojej svorky"!? a začni okolo nej behať a dávaj jej najavo ako ju miluješ ale nesmieš sa jej dotknúť lebo to by mohla zobrať ako akt párenia no a to by si už celé dojebal
podla mna je to riadna p...vina ze spytat sa ci chce s tebou chodit...je to len formalita pre verejnost!ak vis ze lubis a ten druhy lubi teba, tak potom spolu ani chodit nemusite. proste sa lubite a to staci, netreba k tomu ziadne ine slova.a ked sa ta niekto sp chodite spolu?ked mu povies nie tak bude z toho mimo bo vas spolu videl..ale ked mu hned za tym povies ze nechodite ale lubite sa...podla mna je to to najkrajsie c moze byt.a chodienie sa tomu nevyrovna.eta vsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Inač dakujem za vám za radu.Len tak ma zaujímalo kedy je asi tá správna chvíľa sa to opýtať.
Postav sa na kopec, nemusí byť veľký len aby bol tam (samozrejme aj s ňou) keď bude prechádzať mesiac do nou ta sa naň pozri 4x zavy ako vlk a povec jej ,, chceš patriť do mojej svorky"!? a začni okolo nej behať a dávaj jej najavo ako ju miluješ ale nesmieš sa jej dotknúť lebo to by mohla zobrať ako akt párenia no a to by si už celé dojebal
srsly, zdrap ju a vybal to na nu, samozrejme ze nie ked bude srat/curat/sulozit s inym chlapom/...