Kedy naposledy a prečo vás naštval nejaký učiteľ??
no mňa teda riadne naša sprostá ruštinárka ktorá ani nevie že čo učí a inak známkuje deti ktorých rodičov pozná, skrátka tá ma dnes tak vytočila ako ešte nikto nikdy. a vás?
dneska hneď na prvej hodine, písali sme písomku a dopisovala som posledné slovo, prišla za mnou vytrhla mi to pero z ruky s tým, že "povedala som aby ste položili perá" a celú odpoveď mi zaškrtala (ach) som to pero potom šmarila tam do lavice, ale mala som sto chutí prepichnúť ju s ním
predchvíľou, keď som si pozrela termíny na skúšku, ktoré nám zavesila až DNES, prvý termín je už o tri dni čo sa nestíham naučiť, další dala na 23. s kapacitou 2x po 15 ľudí, čo už je všetko obsadené a posledné až na 5.2. ....
dnes, lebo som nevedela, aký literárny smer vzinkol v karibiku po.. postmoderne, tuším? tak som si z nej spravila srandu a povedala som, že rastafarianizmus. vraj ma nepripusti k maturite.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
to ja mám opravovať žiakov aj ju samú?
Matikárka.
Sprostá matikárka.
Sprostá matika.