ehm...ked si pripravena sa bozkavat...nejde o to,ci uz vsetci v tvojom okoli to maju za sebou,len ty nie a kvoli tomu to urobis...sice aj ja som bola do toho viac menej dotlacena nelutujem
Vtedy ked ho chces ty!!...treba zit zivot podla seba a nepytat sa druhych ako by to bolo spravne..nemas ani len zaruku ci ich odpoved spravna vobec je...
Keď sa na to cítiš. Prečo by si mala dávať bosk v 13, 15, 18.. ked sa na to necítiš? Ja som si naň počkala a bolo to úžasné, pretože to bolo z lásky. Nech si kto chce, hovorí čo chce. Nemenila by som 20 chalanov v 15-stke za bozk, ktorý som dostala v 18-tke.
pozri..bud to vycitis sam alebo jej jazyk nadrzovku vraz do hrdla, mas 50:50, bud ti to opetuje alebo dostanes facaka...seriozne na to neexistuje ziaden navod...vlastne pockaj existuje...vola sa to skola zivota, ale tu si musi napisat kazdy sam
Prvý bozk som dostala 14. rokoch, ale bol neúprimný. A teraz v 21 som dostala ten najkrajší bozk a nie len jeden, že som sa od radosti aj rozplakala. Bolo to tak pekné a romantické.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a potom ešte nezabudni založiť diskusiu, že ako sa treba správne bozkávať..
Inak 80s forever
Tou druhou otázkou si akurát zhodila úroveň diskusie.Prvý bozk dostane každý od svojej mamy , keď má rokov nula.
ze kedy
Prvý bozk má byť na prvom rande.
NESUHLASIM