určite sa to stalo. napríklad naposledy ked som bola veľmi chorá a bolela ma z toho až tak hlava, že mi prekážal aj zvuk zapnutého radiátora, ktorý skoro nepočuť. vtedy som určite nepočúvala hudbu, lebo by mi praskla hlava.
takisto napríklad v nemocnici, ked som bola celý deň napríklad na nejakom kurze alebo školení atd.
a takisto som mala aj obdobie, kedy som nepočúvala ani rádio, ani hudbu z mp3 alebo iného prehrávača, takže vtedy tiež som často nepočula aj deň, pokým niekto nemal zapnuté rádio v aute alebo v autobuse ktorým som šla.
nepamätám si, minimálne nejaká pesnička vo filme, zvonenie mobilu alebo hudba idúca z nejakého podniku sa vyskytne vždy určite, aj keby som nechcela.
ešte aj v práci som mala v náplni práce počúvať hudbu, ale možno v niektorý z mojich pustovníckych dní keď som mala pokazený notebook, bola sama a nikde nechodila, iba behala po ubytovni a pila pivo? ale jak sa poznám tak som si určite aspoň z mobilu dačo pustila.
keď mi je zle tak ma vie hudba strašne otravovať, dosť často sa mi vtedy znechutí aj pesnička ktorú mám rada, takže si v takých dňoch radšej nepúšťam nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
takisto napríklad v nemocnici, ked som bola celý deň napríklad na nejakom kurze alebo školení atd.
a niekedy len nemám chuť, no inokedy zas radšej pozerám nejaké seriály alebo tak
Sú dni kedy nemám čas na počúvanie hudby a i tak keď mám čo i len chvíľu ju dokážem ,,počuť v hlave "
Som super spojená s hudbou už len preto,že tancujem a dlhé roky som spievala...
alebo ked cely vikend netiahnem z domu, takto doma muziku nepocuvam.
alebo na tyzdovom tabore
ešte aj v práci som mala v náplni práce počúvať hudbu, ale možno v niektorý z mojich pustovníckych dní keď som mala pokazený notebook, bola sama a nikde nechodila, iba behala po ubytovni a pila pivo? ale jak sa poznám tak som si určite aspoň z mobilu dačo pustila.