pisal som si menovku na schranku. a pocas toho som si uvedomil, ze je to asi prvykrat po 8 mesiacoch, co nieco pisem rukou. tak ma zaujima, ci to len ja, alebo ci uz mame taku dobu, ze pisanie sa nenosi.
@lenuska175 to su presne take veci, ktore pisem do excelov. a takoj vidim mesacny priemer, celkovy priemer, odchylky od priemeru, etc. keby som to vsetko ratal rucne, tak pri tom zosediviem
Sak ale hadam ti pride niekedy posta na doporucenie, to musis podpisat, alebo ti nieco privezie kurier, tiez to musis podpisat.
Ci ty to myslis tak, ze iba pisanie niecoho a podpisovanie sa nepocita?
@kassiar doporucene mi nechodi snad nic, snazim sa vyhybat vsetkemu a vsetkym, s kym sa neda komunikovat vylucne elektronicky. a pri prevzati balikov maju kurieri tie dotykove srandy, cize to neratam ako pisanie.
anyway, rucne podpisy na papier som povodne neratal, ale aj ked ich ratam, tak to z tych 8 mesiacov vela neuberie ak vobec daco.
Vlastne dnes, svoje telefonne cislo. Ale inak casto pisem rukou, neviem. Akoze, todolisty, nakupne zoznamy a picoviny mam v mobile, ale v praci si bezne poznamky pisem rukou. Na cvikach ked pocitame pisem rukou. A tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
mam par zositov do ktorych si vselico znacim, na papieri si pocitam svoj mesacny budget, aj si nan pisem to-do list, cize dost casto
Ci ty to myslis tak, ze iba pisanie niecoho a podpisovanie sa nepocita?
anyway, rucne podpisy na papier som povodne neratal, ale aj ked ich ratam, tak to z tych 8 mesiacov vela neuberie ak vobec daco.