Mám ťa rada nemám komu hovoriť a ďakujem tiež nie (ale áno, povedala som dnes ďakujem tej piče sestričke u zubárky, čo ma objednala až o tri týždne a tri týždne budem chodiť s polovičkou zubu)
@silentcry no lebo pani sestrička je taká milá... ale serem ju, idem tam zajtra ráno s tým, že je to bolestivý prípad a zobrať ma musí, veď nemôžem rozprávať, jesť ani piť a už mám celý jazyk odratý z toho, veď mi chýba pomaly viac ako polovička zubu... a otec ma ešte tak povzbudil, že neboj sa, ona ti ho vytrhne
@ohavnost stoj si za svojím veď, dobre choď bude musieť veď to nie je normálne. :/ Tak s tým vytrhnutím neviem ak je to stolička tak to nebude až taký problém či ??
@ohavnost Tak to ti bude vydno keď sa budeš škeriť, aj mojej mame ju vytrhli a teraz vyzerá pri usmievaní ako Idiot ale aspon som ju naučila keď pije cez slamku dávať si ju cez tú dieru v úsmeve a páči sa jej to
@ohavnost myslíš, že tá sestrička tam má totálne prázdny diár, ale objednala ťa o tri týždne? tá "piča" ako ju nazývaš si robí svoju prácu a asi na to mala nejaký dovod, že to nešlo skor, denne ju XY ľudí žiada o čo najskorší termín, ale to si nikto neuvedomuje
@28 btw ja mám u zubárky čakačku aj 3 mesiace ak nemám niečo vážne a napr. minule som mala, celé noci som nespala ale fakt sa nedalo dať ma tam skor ako o pár dní, ale ani som nepípla, proste som chápala, že nemože niekoho kto je 3 mesiace objednaný kvoli mne zrušiť
a na neurológiu a nefrológiu sa napr. objednávam rok dopredu
@h8u keď ťa to tak zobralo lebo minule som nadával na poštárky a taká baba sa na mňa tak škaredo pozerala, že som hneď vedel, že jej mama je asi poštárka
dakujem hovorim denno denne .. ci uz v robote, alebo doma .. a mam ta rada .. tiez pouzivam casto .. niekedy mam skratka pocit, ze privelku zdrzanlivost v prejavoch dovery a lasky ... mozem raz nepekne lutovat .. napr ma mrzelo, ked som skoncila na koronarke a posledna debata s nasimi bola ostra a v duchu "vy slabosska mladez, len fnukate a nic nevladzete " (no kto mohol vediet ? Verim, ze ked im o tri hodiny volali z Kramarov mrzelo to aj ich ) ... odvtedy to aj rodicom hovorim casto .. a prirodzene .. ziadne nasilne presladene prejavy .. alebo priatelom , ked si uvedomim , ze im to hovorim menej ako si zasluzia (bavime sa o "mam rad" nie lubim ta .. aj ked, hovorim aj to )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
skor namiesto lubim ta poviem "ty si debil"
Napísala som môjmu malému do správy včera.
Často.
Len keby som to aj tak často počúvala, nie len hovorila.
Musím to zmeniť.
A mám ťa rád hovorím 3 krát za deň svojej láske.
no, mala by to byť stolička, tá prvá...a šak uvidím, čo mi povie
a na neurológiu a nefrológiu sa napr. objednávam rok dopredu
fakujem hovorim stale
na to druhe neni po ruke objekt
-.-
a ha ha