Už si nepamätám, ale už keď som chodila do škôlky, tak som raz chcela spať pri stromčeku, aby som zistila, či naozaj príde. Ale zaspala som a viem, že potom som ešte ďalej verila.
V rodine som bol najmladsi a odjakziva ma vsetci zabavali, kym isiel niekto hodit darceky pod stromcek, akoze to doniesol jezisko. Vzdy som vedel, ze to tam mama, alebo brat chodi davat, ale nemal som potrebu im to kazit.
ja si vobec nepamatam ale viem, ze uz ked som bola mala, sama som davala darceky pod stromcek, alebo som ich hladala a snazila sa prekuknut rodicov...inteligencia sa vo mne nezaprie, co uz
Ha, si pamätám. Raz som v tretej triede povedala spolužiačke, nech sa spamätá že Ježiško žiadny neexistuje. Ona sa rozrevala, povedala to matke, a tá došla kričať na moju mamu, že čo si to dovoľujem takto ju klamať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale doteraz sa pýtam:,,Čo dostanem od Ježiška?"
A tatko odpovedá:,,Po hube ak neprestaneš mať blbé reči."
No Ježiško aj tak existuje.
No je pravda, že som vždy mala bordel v tom či to chodí Ježiško alebo dedo Mráz.
Nie je dedo Mráz u Rusov?