@swaan ja neviem, s tebou to bol čito posteľový vzťah čiže to sa neráta ... niežeby som ťa nemala rada, ale asi som ešte nepoznala pravý význam slov "ľúbim ťa".......
@mojsvet.. to nie je smiešne:/ viem že sa ešte párkrát zamilujem, ale už si sakra dobre rozmyslím, či to bude aspoň stáť za to trápenie, keď to skončí
@klaudiqaaa ja som si to nasla...ale doteraz som neverila,ze niekto moze byt az tak priserne znechuteny zo sexu na zaciatku svojho sexualneho zivota,ze sa radsej utiahne do celibatu
@swaan čo ti je ľúto? chceš povedať, že takto si si predstavoval ozajstný vzťah, prepáč, ale ja teda nie.. proste bolo mi s tebou fájn, mala som ťa rada, na sex si bol dobrý, ale to je tak všetko.... a vpodstate sme sa v tom našli takto navzájom, tak čo riešiš?
@method ježiš ale ja to nemyslím v zlom, len to beriem racionálne, proste mi teraz nemá čo chýbať, lebo kebyže chcem chlapa na sex tak môžem mať kohokoľvek, na koho si ukážem... proste si myslím, že @swaan si aj sám dobre uvedomuje, že to nebol vzťah, nič mi to do života nedalo, lenže som o tom vtedy nevedela, lebo som ešte ozajstný vzťah pred tým nemala...
@klaudiqaaa Samozrejme že to nebol " vzťah ".. , ale ja som bol zamilovaný. Aspoň si to myslím, pretože ak nie.. tak som potom nebol nikdy. Vždy človek bude mať jednú " lásku " a potom ostatných bude porovnávať už iba s tou.. no ja viem , že ja budem porovnávať s tebou.. vlastnosti, v čom je iná lepšia a v čom horšia. A ja som preto happy,že sme sa spoznali.. lebo to bolo celé také šialené.
@method Nehrám na cit, pretože viem že už nikdy by z toho nič nebolo.. napísal som jej zo zúrivosti ,veľa hlúpych a hnusných vecí.. no všetko to bolo preto ,lebo som to už proste nevykrýval. No od kedy sme sa rozišli už prešlo rok a pol no ja viem stále,že keď ju uvidím tak budem ku nej stále niečo cítiť. No nie niečo, stále to bude to isté. No mal som štastie ,že som ju videl iba raz a aj to od zadu z 25metrov keď ma upozornil kamarát.
@klaudiqaaa A nikdy som nebol s tebou kvôli tomu ako vyzeráš ,mňa neskutočne bavili veci ako to.. napr. keď prišli tí vaši maličký,nepamatám si či už to boli bratranci alebo čo.. čo po mne malý skákal a nechcel ma pustiť alebo hláška.. že "Kde idete? A Klaudy má kde pyžamko?" DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Alebo kluče v zámku a mama.. a taký ja, čo teraz.. schovaj sa pod perinu .. mama " klaudy nemáš tu nikoho ? "..."nie" .. "fakt?" .. "nie".. a mi trčali nohy s pod periny DDDD
A najlepšie bolo freesummer ,keď sme sa pohádali a si ma už nechcela nikdy vidieť.. ja som ti asi hodinu pred freečkom napísal ,že ťa ľúbim a ty si ma chcela vidieť.. a nikdy nezabudnem jak si sa zjavila ,prišla ku mne a povedala " No .. čo si mi to písal? " s úsmevom zákeraka a ja som si prvý krát v živote povedal s chuti a bez stresu povedal " ľúbim ťa " a dostal som pusinku.. alebo jazero, fernet a prechádzka na hrádzu.. no vtedy keď som videl ako si predomnou poskakovala 5 metrov celá štastná.. to bol neskutočný pocit a vždy tieto momenty budú v mojom srdci.. a nič ich neprekoná
Sorry ,že som napísal takto verejne naše osobné veci ,ale je mi jedno ak to dakto prečíta. A musíš uznať,že na ten posteľový vzťah , to boli celkom pekné zážitky
@swaan ach....tak to si napísal krásne.... ja som na tieto veci úplne zabudla, prepáč.. máš pravdu, bolo to šialené...a zabudol si inak futbalové ihrisko- + hrádza a padajúce hviezdy ^^
@swaan je smutné, že ty, ktorý si bol so mnou len pol roka, mi vieš pripomenúť XY krásnych zážitkov, zatiaľ čo ten, ktorý bol so mnou rok a pol mi nevedel na konci povedať ani jeden a zmohol sa len na slová "chcem žiť"........... ale ako tak čítam, vo mne asi chyba naozaj nebola, evidentne si nemal pocit, že nežiješ, však? tak môžem ísť konečne spokojne ďalej ... ďakujem pekne janči
@klaudiqaaa Nezabudol som, vravím.. ja viem že ja som bol zamilovaný.. ja na tieto veci nikdy nezabudnem.. a tých zážitkov je ešte viac, jak si sa bála keď sme išli pozerať na hviezdy a sme išli ku tribúne cez taký lesík. ^^ A ja som si robil srandu,lebo si bola strašne zlatá.. keď si sa bála.
Alebo naša vaňa, do dnes si nájdem chvíľu keď mi začneš chýbať a ja si napustím vaňu horúcej vody (ktorú som neznášal,keď si pamatáš lebo sa mi do nej ťažko išlo (vždy si dopúštavala studenú ) a zapálim si ku tomu slimku.. a plno ďalších vecí.
Tak ja o vašom vzťahu neviem nič, takže ti neviem povedať. Ale my sme mali ten šialený vzťah,tak preto boli zážitky. Je vždy lepšie mať šialený vzťah,ako nudný. A máš pravdu, žil som.. teda nežil, žil som vtedy tebou.. pretože mal som ťa v hlave keď som vstával,či keď som išiel spať,či som hral zápas a musel sa sústrediť na hru alebo aj keď sme sa pohádali.. keď sme sa rozišli a myslím do dnes. A aj keď je to už dávno preč, nechcem ani prestať myslieť.. lebo tie spomienky mi do dnes robia dobre na duši keď sa pristihnem ako nad tým rozmýšľam a spomínam. Len my sme sa už tak často hádali a potom udobrovali ,že už som to bral ako samozrejmosť,keď sme sa pohádali že sa dáme zase dokopy. Až kým som to neprešvihol a prišiel o teba.. potom som bol vkuse najebaný písal som debiliny a skoro až po roku mi to došlo. Nikdy som ti neukázal ako som ťa strašne ľúbil/ľúbim ..
@swaan až mi došli slová le nie, neľúbiš, len asi si zistil že nie je veľa takých dievčat proste bolo nám fajn a som strašne rada, že aspoň jeden môj bývalý nie je kretén
@klaudiqaaa No mas pravdu nieje,ale pre mna nieje. Podla mna uz ani nebude ,co je skoda. Lebo kazdemu vyhovuje daco ine,ine vlastnosti,ina povaha. To ze si krasna,to sa paci kazdemu.. ale tvoje vlastnosti,spravanie,vona atd nemusi vyhovovat niekomu inemu. No mne tie akurat sadli,vyzor bol uz ceresnicka a sex slahacka. A najviac som bol nahnevany,ze sme sa rozisli tak smiesne. Bol som u teba,krasny vecer.. lubim-lubim,pusa,objatie. ( keby som vedel ze to bola posledna noc,pusa,objatie ,posledny krat ta ovonak ) tak by si bola rozpucena , pomilovana,popusinkovana .. ku smrti. No ja som dosiel domov,sme sa pohadali cez sprety fb a od vtedy som ta nevidel ..(rok a pol)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
Asi hej.
Okej, ešte musíme podpísať potvrednie o prevzatí!
nikomu som sa neodovzdala ani to nikdy neurobim som samostatny jedinec
@mojsvet.. to nie je smiešne:/ viem že sa ešte párkrát zamilujem, ale už si sakra dobre rozmyslím, či to bude aspoň stáť za to trápenie, keď to skončí
hmm, truepurefuckinnorwegiantotalrecallzamiloval na 18tiny, "odovzdal" skor, chlapi su prasce (ale uz sa pracuje na premene na aspon poloprasa )
@swaan čo ti je ľúto? chceš povedať, že takto si si predstavoval ozajstný vzťah, prepáč, ale ja teda nie.. proste bolo mi s tebou fájn, mala som ťa rada, na sex si bol dobrý, ale to je tak všetko.... a vpodstate sme sa v tom našli takto navzájom, tak čo riešiš?
heh, niekedy sa ja trafíš.......filip
@method Nehrám na cit, pretože viem že už nikdy by z toho nič nebolo.. napísal som jej zo zúrivosti ,veľa hlúpych a hnusných vecí.. no všetko to bolo preto ,lebo som to už proste nevykrýval. No od kedy sme sa rozišli už prešlo rok a pol no ja viem stále,že keď ju uvidím tak budem ku nej stále niečo cítiť. No nie niečo, stále to bude to isté. No mal som štastie ,že som ju videl iba raz a aj to od zadu z 25metrov keď ma upozornil kamarát.
Alebo kluče v zámku a mama.. a taký ja, čo teraz.. schovaj sa pod perinu .. mama " klaudy nemáš tu nikoho ? "..."nie" .. "fakt?" .. "nie".. a mi trčali nohy s pod periny DDDD
A najlepšie bolo freesummer ,keď sme sa pohádali a si ma už nechcela nikdy vidieť.. ja som ti asi hodinu pred freečkom napísal ,že ťa ľúbim a ty si ma chcela vidieť.. a nikdy nezabudnem jak si sa zjavila ,prišla ku mne a povedala " No .. čo si mi to písal? " s úsmevom zákeraka a ja som si prvý krát v živote povedal s chuti a bez stresu povedal " ľúbim ťa " a dostal som pusinku.. alebo jazero, fernet a prechádzka na hrádzu.. no vtedy keď som videl ako si predomnou poskakovala 5 metrov celá štastná.. to bol neskutočný pocit a vždy tieto momenty budú v mojom srdci.. a nič ich neprekoná
Sorry ,že som napísal takto verejne naše osobné veci ,ale je mi jedno ak to dakto prečíta. A musíš uznať,že na ten posteľový vzťah , to boli celkom pekné zážitky
Alebo naša vaňa, do dnes si nájdem chvíľu keď mi začneš chýbať a ja si napustím vaňu horúcej vody (ktorú som neznášal,keď si pamatáš lebo sa mi do nej ťažko išlo (vždy si dopúštavala studenú ) a zapálim si ku tomu slimku.. a plno ďalších vecí.
Tak ja o vašom vzťahu neviem nič, takže ti neviem povedať. Ale my sme mali ten šialený vzťah,tak preto boli zážitky. Je vždy lepšie mať šialený vzťah,ako nudný. A máš pravdu, žil som.. teda nežil, žil som vtedy tebou.. pretože mal som ťa v hlave keď som vstával,či keď som išiel spať,či som hral zápas a musel sa sústrediť na hru alebo aj keď sme sa pohádali.. keď sme sa rozišli a myslím do dnes. A aj keď je to už dávno preč, nechcem ani prestať myslieť.. lebo tie spomienky mi do dnes robia dobre na duši keď sa pristihnem ako nad tým rozmýšľam a spomínam. Len my sme sa už tak často hádali a potom udobrovali ,že už som to bral ako samozrejmosť,keď sme sa pohádali že sa dáme zase dokopy. Až kým som to neprešvihol a prišiel o teba.. potom som bol vkuse najebaný písal som debiliny a skoro až po roku mi to došlo. Nikdy som ti neukázal ako som ťa strašne ľúbil/ľúbim ..
Je to zvlastne to citat. Tak vela podobnosti...tak vela toho co mohlo byt a co sa mohlo stat...