@23 nie! Chúlio, kolkokrat som ti v slzach a na kolenach hovorila, ze ti to nemozem spravit?! ze sa nemozem odstahovat na makovnikovu plantaz, lebo som alergicka na peľ! zabime sa! v hrobke Dona Manuela... prosím! len smrť je pre nás vykúpením.
@25 Paloma! Prečo práve v mojej hrobke? Čo som vám spravil, veď kto bude z mojej rakvy tie hnijúce mŕtvoly odpratávať? Nemôžete sa poslať na druhý svet vo vašej haciende?
@27 mocný duch Dona Manuela, zhmotni sa, nech ti Chúlio moze prejst cez rozum... nasa hacienda je preplnena zberacmi kavy, ktori poberaju vysoke socialne davky a vlastnia mobilne telefony! ihned by zavolali Chimene, ktora by pribehla so svojou motorizovanou lekarskou jednotkou a nas sen o vecnej laske az za hrob by sa v okamihu rozplynul.
@25 Ach, ako rád by som sa s tebou zabil, ale vieš si predstaviť ten scenár, čo by nasledoval... tvoj nebohý otec by si nad našimi mŕtvymi telami vypichol oba ušené bubienky, nehovoriac o tvojom ďalšom nápadníkovi, Javierovi - ten by sa zaiste prebodol jeho vlastným kordom, veď sama vieš, aký je nešikovný. Alebo by zabil mňa, brúsi si na mňa zuby už od minula, čo som mu náhodou zabil krstného otca za závesom, keď som tam zaháňal muchu.
@32 nie! :´( preco ma zranujes? preco si mi poslal po Penelope minuly rok svoju ctenu osoplenu vreckovku na znak nasej vecnej lasky, ked teraz sa bojis hnevu obycajnych predajcov bieleho mäsa na ciernom trhu?! ako si mohol? moje srdce je doranane, moja cistota, ktoru som pre teba tak dlho uchovavala a pravidelne kazde rano sa sprchovala, nebude nikdy odmenena. ako som mohla byt len taka hlupa a kazde rano cakat s pohladom nastoknutym na jarok za nasou biednou chalupou s nadejou, ze sa odtial vynoris s flasou tequilly v ruke? ako? ja uboha...
@27 Paloma! Vysvetlíš mi už konečne, prečo by mi chúlio mal prechádzať cez rozum? Opäť? Vari si nepamätáš? Ako ma zabil, keď cúval zo svojej garáže, aby pomohol pri pôrode kobyly seňority Chuanity, kedy sa narodilo to nemanželské dieťa Antoniovho psa? Vieš aké to bolo utrpenie a poníženie pre náš rod? Veru, dobre, že som umrel. Nie, nejdem sa zhmotňova´t..
@38 a kvoli komu? len kvoli tebe, Manuel! keby si vtedy nepredal do otroctva bratranca sestrinej adoptivnej tety De Konrodiovej, nemusel si byt teraz mrtvy, pretoze on mal nastarosti vasu ctenu Chuanitu a taktiez vsetky ucty za granule Antoniovho psa. keby ste len neboli taky hlupy, pane! mohol teraz zit a vasa kobyla nemusela zvazat tehly zlata z narodnej banky mexika a nemusela pri tom skapat! davno som vedela, ze ste vasej manzelke Done Manuele, nech sa jej noznice pri strihani nechtov neposmyknu, bol neverny! cely cas! a ta kobyla Chuanita mlcala ako Milkov hrob. darmo som jej dohovarala.
@34 Ale drahá! Vari si si nevšimla tú jemnú prímes krvi vo vreckovke, ktorá oddávna naznačuje, že svadba nie je možná, dokým nezbavíme haciendu všetkých intríg, najmä odvekých polien, ktoré mi pod nohy strkal môj bratranec Marquez? Ach, ako ja nenávidím toho psa! Marquezovho som myslel, smaozrejme - v detstve ma uhryzol do rozkroku, čo má za následok, že... ale nič, som úplne zdravý, milá moja! Navyše som sa dal na protialkoholické liečenie, ktoré síce nebolo úspešné, ale prešiel som na lacnejší alkohol.
@40 Seňora, kľudnite sa a odložte tú tequilu! Spolu s týmto horúcim slnkom, čo praží na naše hlavy vám to nerobí dobre a pletiete si fakty! V živote by som si nedovolil nazva´t moju drahú seňoritu Chuanitu kobylou! Veď ona nerodila, kvietok môj nepoškrvrnený, ale jej kobyla Miňora, s ktorou sa odmalička prevážala po našom pozemku!
A Mojej drahej Manuele som v živote nezahýbal, drahá! Miloval a aj miluem ju vrúcnou láskou, ktorá trvá až za hrob, a v živote by som ju nepodviedol! Iba vtedy raz, s vami, ako isto dobre viete, ale tam som bol nevinne, vy ste prikázala vášmu poskokovi Diegovi nasypať mi tú omamnú látku do nápoja! Tak tu láskoavo nepoškvrňujte moju časť, seňora, lebo inak budem nútený oznámiť celú záležitosť Chuanovi a ten sa isto na vás vykašle a požiada o ruku našu čestnú Chuanitu! To by bol pár (zasnene sa zahľadí) Chuan a Chuanita!
vyznie to divne ale ja k bozkavaniu nemam moc velky vztah. :/ ked chcem prejavit lasku k niekomu robim to inak. ale inak sa rada maznam a ... a ... a... .
@spidy No a? Keď je pekná, tak neni problém si od nej vypozkávať aj pol kila . Samozrejme pokial nieje nejaka jeblina, lebo to vie odpudiť, nech má akúkolvek čokoládu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
a koľkí na to normálne odpovedia..
@mielikki nie... tolko preklepov hadam nie som schopna spravit ani ja.
Založ diskusiu!
a ak s chalanom tak 5 rokov
A Mojej drahej Manuele som v živote nezahýbal, drahá! Miloval a aj miluem ju vrúcnou láskou, ktorá trvá až za hrob, a v živote by som ju nepodviedol! Iba vtedy raz, s vami, ako isto dobre viete, ale tam som bol nevinne, vy ste prikázala vášmu poskokovi Diegovi nasypať mi tú omamnú látku do nápoja! Tak tu láskoavo nepoškvrňujte moju časť, seňora, lebo inak budem nútený oznámiť celú záležitosť Chuanovi a ten sa isto na vás vykašle a požiada o ruku našu čestnú Chuanitu! To by bol pár (zasnene sa zahľadí) Chuan a Chuanita!
a spomenula som ich len dvakrát!
však som sa jej opýtal že či si môžem predplatiť .. a ona že neee !!
@neith74 hovorim ze chapevy clovek! takych lubim!