ked som si bola po obede s mojim nadriadenym "zapalit" tak ze on fajcil a ja som stala pri nom a strasne strasne moc to vonalo a strasne som tuzila po tom aspon jediny raz si potiahnut myslela som ze zomrem, a on ze ci nechcem aspon potiahnut, a ja ze nie dakujem. tak vtedy som sa brutalne prekonala
Včera som mala zlú náladu a ešte ma snúbenec nahneval , ale iba takou úplnou sprostosťou, som sa prekonala a neriešila som to proste. A som na seba hrdá, že sme sa nepohádali kvôli hovadine.
psychicky sa prekonávam každý deň až sa raz dostanem do toho bodu,že sa skutočne prekonám a budem spokojný a vyrovnaný človek absolútne nezávislý od ostatných,iba spokojná sama so sebou a že budem brať veci viac ízy.
toz som dnes opat nakoniec vstala z postele, myslim ze za taketo prekonanie sa by som si zasluzila potlesk minimalne. i ked priznavam ze mojim najuzitocnejsim pomocnikom k takemuto vykonu je plny mocak, takze ten potlesk aj pren potom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
išla som včera na nočnú aj keď som sa cítila choro a unaveno a odrobila som cez 9 hodín, pričom som včera aj dnes bola v škole
Začal som pracovať. Akože ako súčiastka v monetárnom systéme. A rozprávať sa s ľuďmi. To je veľká vec.
ja som sa prekonala vcera ked som cvicila jak o zivot (z nudy)