v 19 som šla na internát
potom som sa vrátila doštudovať iný odbor
a momentálne sa prikláňam k možnosti, že sa od nich neodsťahujem, ale záleží, ako to dohodneme s partnerom....
Ťažko povedať. V podstate s mamou nebývam už od 22 rokov ale neni to tak, že by som sa odsťahovala, ale to už je o inom... No ale nikdy to nebolo ani tak, že by sme bývali stále spolu, ja som bola aj v decáku chvílu a tak všelijak to bolo. A plánovala som odísť sama bývať už v 18tich, mala som takú možnosť, no potom som náhle ochorela a celkovo, nebola som v pohode už...
Dúfam, že Kollár do siedmich rokov postaví tie jeho nájomné byty. Keby bol nejaký v okolí BA tak . Bývame na dedine a nemáme zrovna veľký dom a mama hotel je už zabraný bratom, ten má plán, že keď sa odsťahujem tak si prerobí horné poschodie. Takže držím palce Boris.
V 19tich na intrak, to som este ako uplne odstahovanie nepocitala, ale postupne som od nich odvlacala veci prec az som zistila, ze tam uz vlastne nebyvam a posledny rok a nieco som uz na byte, tak to uz pocitam akoze som definitivne prec.
Ale aj vacsina mojho intrakoveho obdobia bola v podstate uz taka, ze nebyvam s rodicmi...
Bývala som na internáte a aj na byte, ale nepovažovala som to za úplne odsťahovanie sa. Teraz bývam s ocinom, mám 3 mesiace prácu na plný úväzok a aktuálne mi to vyhovuje, že sa o výdavky môžeme deliť a obaja si tak viac ušetríme.
@lenuska175 to aj moja mama tak prvú sestru u nás ...a ja mám o 5 rokov viac od mojich rodičov, čo sa zobrali aj porodili sestru a stále blúdim v tom istom a nikoho som si nenašiel
@torpedo08 ja som tam bol včera si už vyhliadnuť miesto večer. je tam krásne, romanticky. počul som že v dome smútku sa môžeš zdržať maximálne tri dni. potom prídu všetci na after párty a s veľkou pompou ťa šľahnú dakde do jamy. že to je zaistené bývanie pre všetkých sonm počul. pamätám sa taká svetlá príhoda. starkí moji, už zomreli a starká chúďa bola ako psychicky chorá o ktorú som sa staral. a hovorila. kde bývame? toto nie je náš dom. a starký sedel v obývacke na pohovke a hovoril, že oni už majú pripravené bývanie na konci dediny na cintoríne. no hotovo reku.
Nie je nic zle na tim byvat s rodicmi, vzfy som tisko zavidela ludim co mesacne usetrili 500-1000 libier a v 25 kupili dom. Ale tak, neda sa vzdy a 10 rokov po podnajmoch predlzili setrenie. Pokial ma clovek plan financny, pomaha rodicom tak to je len vyhoda.... Ja dom odisla v 19 a bolo to veeelmi tazke, ale tak skusenosti skusenosti...
Odsťahovala som sa minulý rok, to som mala 22 a bolo to jedno z najlepších rozhodnutí v mojom živote... Síce je to iba podnájom, ale aj tak. A neplánujem sa vrátiť domov na dlhšie, ako na víkend (hlavne po tom, co som zistila, ze moja mladšia segra spáva v mojej posteli s jej frajerom a robia tam isté veci)
@erixa podobne to robil moj brat s frajerkou... Ked som sa spytala mamy, preco im to dovolila, len sa zasmiala a povedala, ze co mala medzi nich postavit stenu? Boli tam, lebo som si kupila velku postel... To urychlilo aspon, ze som si zobrala hypo a kupila vlastne byvanie... A k mame sa mi uz chodit nechce, no ona je stale v tom, ze u nej som doma a to moje byvanie je akysi intrak len...
@tequila hudry hudry! na kludasa si to mal skusat davat pred tym, nez si az z paty zacal vytahovat temy, ktorymi by si na mna mohol zautocit jaj, ty si taky priehladny jaky si hlupy a tucny
@notmehofejk mne stacia 2 temy, tvoj alkoholizmus a ze si aspie, vsetko ostatne vtipne z toho potom uz len vyplyva skoda, ze zdrhas, ale neva, tak ta teda dam dole zas inde inokedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
potom som sa vrátila doštudovať iný odbor
a momentálne sa prikláňam k možnosti, že sa od nich neodsťahujem, ale záleží, ako to dohodneme s partnerom....
Ale aj vacsina mojho intrakoveho obdobia bola v podstate uz taka, ze nebyvam s rodicmi...
Bývam s mamo v jednom dome, ale každá máme svoju domácnosť. A odsťahovala sa ona - na prízemie. Budú to dva roky, čo bývame oddelene
V tom veku moja mamina uz mala mna