Kedy ste zistili , že to ako sa ľudia prezentujú na vonok sa nezhoduje s realitou
Kedy ste zistili , že to ako sa ľudia prezentujú na vonok sa nezhoduje s realitou?mám na mysli: keď sa ľudia prezentujú pekným oblečením , autom tými s koľkými spali atď. v škole to tiež nebolo inak ako o peniazoch babách atď.
Potom keď sa spýtate pár zná
nepamätám si kedy ... ale bolo to už dávno ... ale asi moja mama je taký človek ktorý prezentuje skreslene asi všetko to čo je vo vnútri čiže to bolo dosť skoro asi keď som to zistil
@obliviate no vidíš na to som nemyslel , ale to asi preto lebo aj keď to väčšina neprizná tak robia to isté , socialne štipká nepočítam pretože to nie sú peniaze na ktoré by si študenti nejako zarobili
ako 15 rocny som si zacal naplno po vlastnych skusenostiach uvedomovat ze ludia su len sebecke, hnusne, zakerne svine, ktorym ide cisto len o peniaze a vlastny prospech..
Nikdy, ja furt verim, ze je zopar normalnych ludi navokol. To, ze ma clovek taky "profesionalny face" v spolocnosti je podla mna pochopitelne. Predsa nemozes byt uplne rovnaky pri matke a pred riaditelom skoly.....
A ano, dneska je taka doba, ze ludia sa predbiehaju, kto ma najvosi iPhone, iPod, iPhone, znackove oblecenie, najdrahsiu dovolenku - prevlada potreba ukazovania statusu zalozeneho nie na skutocnych schopnostiach, ale na prachoch bud od bohatych rodicov, alebo z poziciek a pod.
PS: Nikdy never najoblubenejsim ludom v kolektive. Ti su najfalosnejsi
napadá ma jeden konkrétny prípad, keď som mala asi 1O a kamoška tvrdila, že má heelys (také tie topánky s kolečkami, ktoré sme vtedy všetci chceli ) ale furt mala nejaké výhovorky, prečo si ich nemôže obuť .. potom jej ich fakt kúpili, lebo zrazu ich mala furt na nohách .. ale neverím, že ich mala už aj predtým a ešte tá istá dotyčná tvrdila, že si idú kúpiť subaru (alebo že si ho už kúpili, to neviem presne), ale doteraz som pred ich barákom žiadne nevidela
takže už ako dieťa som zistila, že ľudia sú falošné svine
nahnevala som sa a prestala som im verit a prerusila som kontakt minimalne na nejaky cas ak nie navzdy. to zalezalo na tom, ci mi nebol od prvej chvile niecim nesympaticky. lebo nemam rada,ked odhodim predsudky a zistim, ze mali dovod, ktoremu som len nejaky cas nerozumela.
aha tam je ze kedy, neviem preco som myslela, ze ako ste reagovali ked
nevadi no
tak...neviem aj tak D asi ked mi kamoska tvrdila, ze s niekym spala a potom povedala, ze si to len vymyslela, lebo nechcela zaostavat hoci sme mali iba 14
ja viem len o jednej bývalej spolužiačke, ktorá nám furt ukazovala fotky topánok a šiat aké si objednala z netu. ale nikdy nič z toho v škole na sebe nemala. a keď sa niekto spýtal že kedy sa nám v tom ukáže tak povedala že nemali na sklade tovar, alebo že jej poslali zlú veľkosť a podobne.
taktiež sa vyťahovala aký je jej chalan bohatý a všetko. že má 2 autá a nosí obleky... ale ked pre ňu prišiel po škole tak vždy mal tepláky a došiel na starej rozheganej škode. potom všetko čo hovorila bolo len na smiech. ale tvárili sme sa že to bereme. mysleli sme si svoje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
aaale možno že sa mýlim :letim:
a vieš čo ja myslím že mám na ľudí veľmi dobrý nos, hned ich prekuknem
A ano, dneska je taka doba, ze ludia sa predbiehaju, kto ma najvosi iPhone, iPod, iPhone, znackove oblecenie, najdrahsiu dovolenku - prevlada potreba ukazovania statusu zalozeneho nie na skutocnych schopnostiach, ale na prachoch bud od bohatych rodicov, alebo z poziciek a pod.
PS: Nikdy never najoblubenejsim ludom v kolektive. Ti su najfalosnejsi
takže si ani nepamätám deň, kedy som to zistila...
takže už ako dieťa som zistila, že ľudia sú falošné svine
nevadi no
tak...neviem aj tak D asi ked mi kamoska tvrdila, ze s niekym spala a potom povedala, ze si to len vymyslela, lebo nechcela zaostavat hoci sme mali iba 14
taktiež sa vyťahovala aký je jej chalan bohatý a všetko. že má 2 autá a nosí obleky... ale ked pre ňu prišiel po škole tak vždy mal tepláky a došiel na starej rozheganej škode. potom všetko čo hovorila bolo len na smiech. ale tvárili sme sa že to bereme. mysleli sme si svoje.