každý deň niekoľkokrát. väčšinou to dopadne nezdokumentovane, ale nevadí mi to. recitujem si popod nos, predstavujem si rôzne performance, hmkám si, poprípade uvažujem nad zobrazením vzťahu dvoch nevydarených potratov.
Už roky rozvíjam v hlave dlhé fiktívne príbehy, keby to nebol ukážkový odpad, keby som nebola lenivá a keby som vedela písať, mám z toho dva-tri romány
Včera,konečne som zistila,ako pokročiť vo výpočtoch a pohnúť sa.Našla som rovnicu opisujúcu relativistický moment hybnosti aj bez toho,aby som integrovala moment sily.Iba logickou úvahou.
Ale inak mi neustále dochádzajú veci, z ničoho nič, väčšinou o danej záležitosti vôbec neuvažujem, a zrazu mi docvakne súvislosť, ktorá mi predtým unikala..Kiežby to fungovalo úmyselne.
@narazuvzdornaa@12 Vraj sa to dá naučiť, máme na to v škole jeden predmet (Komplexné tvorivé myslenie), ale... ani po jeho absolvovaní to nedokážem (Ale na predmet sa sťažovať nemôžem, bol fajn a čo-to som sa tam aj naučila )
@juwa O svojich takzvaných problémoch a spôsoboch, ako sa vyhnúť ich riešeniu, o tom, z ktorej zastávky to mám najbližšie ku škole, o forme a obsahu televízneho spravodajstva..Dosť často o tom, či si ešte pamätám taký a taký dátum, taký a taký chemický vzorec, taký a taký latinský názov, hlavné mesto a prípadne prezidenta takej a takej krajiny - tieto veci si často opakujem z nudy.
každých 10 minút dnes mi tá muza vykĺbila rameno...že Benjamín ..ale né skoro stále..ale kebyže to mám spísat no nwm nwm ale pochybujem že ma kope múza b ked ma to niečo kopne tak robím príbehy iba z Jacksonom
juj mňa kopla strašne dávno ale bol by sim rád keby mi kopla znovu lebo okrem kopania od niektorých ľudí sa nedočkám inak mám kontakt na super babu ktorá kope ale nie mňa... že @smajlgirl ?>
vždy pred spaním mi do hlavy chodia všelijaké príbehy, až som sám sebou prekvapený, ale ráno keď sa zobudím si neviem spomenúť na to ako to šlo všetko za sebou /dej/ ale pamätám si len určité časti a tak sa na to vykašlem, čistý Rysho255
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale občas keď ma napadne nejaká obzvlášť dobrá myšlienka tak si ju napíšem do mobilu. A potom ju a dva týždne keď sa mi znepáči vymažem
» www.birdz.sk/webka/wladi/blo...