Chlapi kedy si zenu vazite a kedy ju beriete len ako zabavu ..sice s nou mate "vztah" ale neberiete ju vazne (aka dobre dobre rozpravaj si co chces.. jednym uchom dnu druhym von ) a je to len z vasej strany o sexe ? A zase naopak kedy si tu holku cen
@van404 Trosku nerozumiem... Ked s dievcatom chodim beriem ju vanze. Obcas sa stane, ze nemusim uplne pocuvat vsetko co mi hovori. Som chlap takze som permanentne nadrzany a sulozil by som s nou kedykolvek je to mozne.
To ale neznamena, ze ju mam len na sex a, ze ju nemam rad, alebo, ze ju neberiem vazne. A vyrovnany chlap nemusi byt z zeny mimo...
Vyrovnany chlap potrebuje zenu, ktoru ked on sam miluje, tak citi, ze ona to vnima rovnako. Stoji pri nom a neriesi picoviny ohladom toho ci ju pocuva, nepocuva ci ju ma len na sex, alebo nema. Proste je tu pre nu a ona pre neho.
Ked ta ma chlap len ako matracu to vies.
Nevodi ta na vylety, nepreberate svoje osobne zivoty. Netravite spolu rozumne cas. Ozve sa len pre to aby ti oznamil, ze chce sulozit. Nepovie ti, ze ta ma rad. Kludne sa ti neozve aj tyzden, dva a potom to urobi zase len preto, ze chce sex.
Dufam, ze som objasnil aspon nieco na co si chcela poznat odpoved...
ja radsej nikdy to s nou nemyslim vazne, lebo vzdy, ked to zacnem mysliet vazne s holkou, tak ma opusti, a ked ju berem len tak pre zabavu, tak dobre, ze mi nehovori vyznania dennodenne....uprimne, niektore zeny si lasku nezasluzia...no trochu som odbocil z temy
@1
aj keď sú takí, čo nakecajú sladké rečičky, chodia s dotyčnou von, na výlety, pokecajú s ňou... myslím, že niektorí chalani sú len príliš čestní na to, aby vedeli a chápali, že aj takéto monštrá sa vedia na babu nalepiť.
raz som čítala, že keď to chlap so ženou myslí vážne, priznáva sa s ňou na verejnosti. tým nemyslím, že ju chytí na ulici za ruku, ale že keď stretne svojich kamarátov ju sebavedomo predstaví ako svoju partnerku.
no určite platí aj to, že ju vyhľadáva, aj keď vie, že ten sex nebude, alebo s čím mám ja skúsenosť ju "objavuje" - často ju sleduje, hladká, hrá sa s vlasmi, prstami, uisťuje sa, že sa cíti pohodlne a v poriadku...
viem, že som baba, ale hádam mi chalani dáte za pravdu
@echoechoecho asi hľadáš zle a ono priveľmi sa snažiť tiež nie je dobré... chalan by podľa mňa mal bojovať, ale nie byť vtieravý... o mňa sa ten môj dosť snažil, ale netlačil na pílu, tým si ma získal...
@kitty7 chapem, co tym chces povedat, ale u mna to bolo trocha inak: ked som sa VOBEC nesnazil, tak bola zo mna cela hotova...a ked som sa len normalne snazil, tak zrazu jej zaujem vyhasol...i ked ja si myslim, ze ak sa ti chlap nepaci, kazdy jeho zaujem budes brat ako vtieranie, i ked je len normalne mily ako ku 90% ludom...ale ak by bol k tebe mily nejaky supermodel, tak to budes brat v pohode
@echoechoecho pozri, ja keď som stretla toho môjho prvý krát bol ožratý, dohabaný, tričko špinavé, ledva stál na nohách. ale bol milý, nevtieravý, chcel so mnou tancovať, celý čas mi vravel, aká som krásna a úžasná a že je neskutočne šťastný, že s ním vôbec tancujem. napriek tomu všetkému ma proste niečím zaujal, nakoniec som to bola ja, čo mu napísala na seba číslo a keď sme sa potom stretli, on bol chudák vyklepaný, či spraví dojem a ja som pritom z neho bola tiež paf
ja viem, že som o dosť iná, ako bežné dievčatá, ale práve to je pointa. ak hľadáš niekoho výnimočného, najprv stretneš veľmi veľa takých, ktorí ti nesadnú.
@kitty7 vlastne si presne popisala to, co som pisal ja tiez sa o teba vobec v skutocnosti nezaujimal, ked bol v takom stave...chlap si da zalezat, ak mu na zene zalezi ale potom, ked dostal cislo, ani nevedel ako, zrazu bol vyklepany ...a este mi prosim povec, ako vyzera podla teba vtieravy chlap a mily chlap..to som fakt zvedavy
čokoľvek človek na túto tému napíše bude to otrepané, tak budem teda otrepaný a aspoň sa pochválim, že mám tú najdokonalejšiu vsak @sabca77 a ostatným chlapom: » obrazky.4ever.sk/data/obrazky/lu... [obrazky.4ever.sk] babatko, dieta, vyplazeny jazyk 2475546.jpg
@echoechoecho nezaujímal?? čo som to zle napísala? práveže sa snažil a to poriadne, lichotil, stále do tanca pozýval, keď som mu povedala, že by mal prestať piť, kvôli mne pohár odložil a už v ten večer nepil, snažil sa ma pobozkať (nedala som sa, povedala som mu, že opitých nebozkávam)... ja som mu iba dala šancu a keďže bol milý, zaujal ma niektorými vecami, čo mi povedal a hlavne som sa s ním proste cítila dobre (aneb ženský šiesty zmysel), dala som mu číslo, chcela som ho spoznať na triezvo... no a po pár minútach na stretnutí z jeho slov, reakcií som videla, že je to ten istý milý chlapec, ako bol aj s nejakým tým promile a s ktorým mi bolo tak dobre... moja pointa je, že pred tou správnou osobou môžeš byť kľudne sám sebou a jej sa to páčiť bude... čo mi tu pletieš piate cez deviate, že sa ten môj nesnažil...
no a milý chlap vôbec nemusí byť vtieravý. milý chlap ti narozdiel od vtieravého dá na výber - spýta sa, či ťa môže pozvať na drink, či sa s tebou môže zoznámiť, či si môže zatancovať... a pokiaľ odmietneš, tak to proste rešpektuje... vtieravý sa nepýta a nezáujem prehliada...
ked jej to poviem/ked sa ma opýta a poviem jej to. samozrejme, je treba veriť jeden druhému. pokial vo vzťahu nie je absolútna dôvera, tak je to o ničom tak či tak.
@kitty7 ja nic nepletiem, len si nepochopila, co som ti napisal ze v SKUTOCNOSTI najprv sa nezaujimal (lebo bol opity a bolo mu vsetko jedno, preto lichotil poriadne a aj keby si ho odmietla, tak to nebrie vazne, lebo vtedy si mu bola este ukradnuta), potom uz mozno aj hej, ked videl, ze ma sancu...ale ako si ho opisala skor ako vtieraveho chlapoca nez mileho - "sa snažil a to poriadne, lichotil, stále do tanca pozýval"...stale do tanca pozyvat nie je vobec vtierave
"spýta sa, či ťa môže pozvať na drink, či sa s tebou môže zoznámiť, či si môže zatancovať" toto nie je mily chlap, ale nesmely btw
@echoechoecho tak myslím si, že ani triezvy chlap to zo začiatku neberie úplne vážne, proste ak mu dievča padne do oka, tak to skúsi, no ešte k nej nemá citový vzťah a hlavne nemá poňatia, či slečnu zaujme, ale nemyslím si, že by som ho nezaujímala, inak by sa predsa nesnažil vôbec, to je logické. no a vtieravý nebol, keď som mu povedala, že niečo nechcem, tak to rešpektoval a spýtať sa (aspoň zo začiatku, keď ešte nevieš, či to dievča vôbec zaujímaš) je hlavne slušné, ja neznášam, keď mi napr. chlap objedná drink a automaticky očakáva, že sa mu za to budem venovať... alebo takých, čo si myslia, že za to, že sa na nich pozriem keď tancujem (no asi nebudem tancovať so zavretými očami), tak si chcem zatancovať s nimi a začnú ma chytať... mne sa páči, keď je chlap trošku nesmelý, ale naberie odvahu a nevtieravo osloví... takých, čo sa hrajú na machov mám plné zuby
@kitty7 ved prave, spociatku k tebe nic ani nemoze citit, len si sa mu proste pacila a to bolo vsetko...a jasne, ze chcel zistit, co si zac ..a s tymi hanblivejsimi, to je len tvoj pohlad na vec...pravdou je,ze vacsina zien co som aspon ja stretol ma rada tych machov, ktori vedia, co chcu a idu si za tym, aj ked ich baba odmieta cely vecer...a ak vydrzia, budu mat sex...tak mi daj priklad na to nevtierave oslovenie?
@echoechoecho pravdou je, že väčšina báb si samy seba nevážia a tým odolávaním machom a následným sexom si chcú len dokázať, že za niečo stoja... vo vnútri aj tak každá z nás chce princa na bielom koni a ten machom určite nie je nás len desí, keď si chlap neverí, lebo je to potom pre nás znamenie, že vo vzťahu budeme nosiť nohavice my... preto som to zaobalila do "trošku nesmelý" - musí mať nejaké sebavedomie, samozrejme, my ženy rady povzbudíme, ale vo vzťahu hľadáme chlapa, o ktorého sa budeme môcť oprieť, nie takého, čo sa bude opierať len o nás... no aj zdravo sebavedomý chlap môže byť milý a trošku nesmelý, hlavne, ak sa mu dievča naozaj páči...
no a to oslovenie, pokiaľ za mnou niekto normálne slušne príde, predstaví sa/spýta na meno, tak nemám problém sa s ním zoznámiť. sú výnimky, kedy aj ja reagujem odmietavo, ale keď je to normálny mladý, milý chalan, prečo nie?
Ja by som bola spokoná s takým to:
slušný,nenadával moc,vedel čo sa patrí-keď budem smutná bude ma vedieť rozosmiať,bude ma poznať,nebude ma milovať len pre to aké mám prsia kolko mám peňazí...bude ma milovať taku aka som nie taku ako si ma on vo svjich predstavach vytvoril...Bude to gentleman ...ale takých je dneš málo...každému skoro každéu ide len o sex,postavu...a na vnútro nehladia...
keby sa taký našiel bola by som rada..ale to môžem len snívať ako vačšina báb...
@stela2940 je to rovnake aj s Vami, za to ze si nenarazila na nikoho normalneho, tak to neznamena ze su taki vsetci a ak mas naozaj 14rokov, tak nepis ako keby si zozrala svet
Ok všetci nie ale mala som možnosť poznať dosť chalanov na to aby som to mohla povedať...ok všetci taký nie sú súhlasím,ale tam kde ja žijem ich moc neni :p a nehcela som aby to vyzeralo ako by som zožrala svet to si nemyslí o sebe,.. :p
holka by mala byt hlavne sama sebou, musi mat oci do ktorych ked sa pozrem, opustim zem, musi byt uprimna, musi ma vediet provokovat a doberat, musi mat temperament, musi ma vediet ucit nove veci, mohla by byt chapava/tolerantna, nemala by sudit minulost a bat sa buducnosti......v tom pripade je to moja druha polovica.....ostatne si ani nevsimam respektive vsimam-ale snazim sa, aby mi zavideli ze som cely jej hadam sa dockam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
To ale neznamena, ze ju mam len na sex a, ze ju nemam rad, alebo, ze ju neberiem vazne. A vyrovnany chlap nemusi byt z zeny mimo...
Vyrovnany chlap potrebuje zenu, ktoru ked on sam miluje, tak citi, ze ona to vnima rovnako. Stoji pri nom a neriesi picoviny ohladom toho ci ju pocuva, nepocuva ci ju ma len na sex, alebo nema. Proste je tu pre nu a ona pre neho.
Ked ta ma chlap len ako matracu to vies.
Nevodi ta na vylety, nepreberate svoje osobne zivoty. Netravite spolu rozumne cas. Ozve sa len pre to aby ti oznamil, ze chce sulozit. Nepovie ti, ze ta ma rad. Kludne sa ti neozve aj tyzden, dva a potom to urobi zase len preto, ze chce sex.
Dufam, ze som objasnil aspon nieco na co si chcela poznat odpoved...
aj keď sú takí, čo nakecajú sladké rečičky, chodia s dotyčnou von, na výlety, pokecajú s ňou... myslím, že niektorí chalani sú len príliš čestní na to, aby vedeli a chápali, že aj takéto monštrá sa vedia na babu nalepiť.
raz som čítala, že keď to chlap so ženou myslí vážne, priznáva sa s ňou na verejnosti. tým nemyslím, že ju chytí na ulici za ruku, ale že keď stretne svojich kamarátov ju sebavedomo predstaví ako svoju partnerku.
no určite platí aj to, že ju vyhľadáva, aj keď vie, že ten sex nebude, alebo s čím mám ja skúsenosť ju "objavuje" - často ju sleduje, hladká, hrá sa s vlasmi, prstami, uisťuje sa, že sa cíti pohodlne a v poriadku...
viem, že som baba, ale hádam mi chalani dáte za pravdu
ja viem, že som o dosť iná, ako bežné dievčatá, ale práve to je pointa. ak hľadáš niekoho výnimočného, najprv stretneš veľmi veľa takých, ktorí ti nesadnú.
» obrazky.4ever.sk/data/obrazky/lu... [obrazky.4ever.sk] babatko, dieta, vyplazeny jazyk 2475546.jpg
no a milý chlap vôbec nemusí byť vtieravý. milý chlap ti narozdiel od vtieravého dá na výber - spýta sa, či ťa môže pozvať na drink, či sa s tebou môže zoznámiť, či si môže zatancovať... a pokiaľ odmietneš, tak to proste rešpektuje... vtieravý sa nepýta a nezáujem prehliada...
"spýta sa, či ťa môže pozvať na drink, či sa s tebou môže zoznámiť, či si môže zatancovať" toto nie je mily chlap, ale nesmely btw
no a to oslovenie, pokiaľ za mnou niekto normálne slušne príde, predstaví sa/spýta na meno, tak nemám problém sa s ním zoznámiť. sú výnimky, kedy aj ja reagujem odmietavo, ale keď je to normálny mladý, milý chalan, prečo nie?
slušný,nenadával moc,vedel čo sa patrí-keď budem smutná bude ma vedieť rozosmiať,bude ma poznať,nebude ma milovať len pre to aké mám prsia kolko mám peňazí...bude ma milovať taku aka som nie taku ako si ma on vo svjich predstavach vytvoril...Bude to gentleman ...ale takých je dneš málo...každému skoro každéu ide len o sex,postavu...a na vnútro nehladia...
keby sa taký našiel bola by som rada..ale to môžem len snívať ako vačšina báb...