Po akom dlhom čase ste sa dokázali definitívne vyrovnať so stratou partnera? U mňa to trvá už 8. mesiac. Prvé 4 boli hrozné, skončil som dokonca na antidepresívach, potom nastalo určité zlepšenie, tak som tie lieky prestal brať a cítil som sa v pohode asi
Porozprávaj sa s @trubkos -om ... myslím, že by ste si mohli navzájom pomôcť.
Celkovo nechápem čo ste také trdlá, choďte dakam do spoločnosti - buďte obklopení ľudˇmi/vecami, ktorí/é vás privedú na iné myšlienky. Vy sa budete radšej utápať doma na sedačke - úplne zbytočne si škodíte.
Mesiac, dva ešte beriem ale 8 mesiacov a henten 7 ... to je zlé proste. Život ide ďalej a možno lepším smerom len treba byť tomu otvorený.
a tá top najhoršia bolesť a prázdnota trvala asi 3 mesiace, potom som sa nejak rozhýbala, i keď mi bolo smutno a často som na neho myslela, ale už som aspoń tak netrpela
netuším ja sa s tým neviem vyrovnať už 9 mesiacov a to ani zďaleka nesedím doma, celé dni niečo robím len aby som na to nemyslela ale tak nejak ma už neteší nič s toho čo ma predtým bavilo
Poznám aj takých ľudí, ktorým to trvá roky a stále to nevie úplne prejsť. Ale tak to si myslím, že nie je o láske, ale o závislosti. Veľa ľudí si to mýli a nemá v tom jasno.
tak možno to bola aj závislosť, ona bola jediná osoba, s ktorou som trávil čas a boli sme spolu každý druhý deň, mal som s ňou spojené všetko do budúcnosti a neostalo mi nič, len prázdnota...najhoršie na tom je, že sa už ani neviem sústrediť na školu, nedokážem sa učiť na skúšky, nič ma už nebaví
tri týždne som nevedela o svete, dalšie týždne som bola bez zmyslu života ale vypadla som zo slovenska na mesiac..a ked osm myslela že je to lepšie tak sa to zase zhoršilo....a stale na neho myslim a už je to tiež 8 mesiacov
ale neviem čimi chyba on alebo to že mi ukazal ake je to ked ta niekto robi vynimočnou a šťastnou
ono ževraj závisí aj od dlžky toho vzťahu, že potom je dlhšie spamätávanie, svoje spraví aj to, či je to prvý vzťah alebo nie... všetko je to individuálne, z 2 ročného vzťahu som bola ešte rok mám pocit že mimo a z ročného vzťahu sa po polroku cítim relatívne fajn. Časom sa to ale zlepší, hlavne je fajn si uvedomiť, čo ti ten vzťah dal, poučiť sa a ísť ďalej. O to sa snažím aj ja
nemas kamaratov s ktorymi by si travil cas vonku ? ono to najviac pomaha ver mi.. taktiez, posilka, bojove umenia, kruzky nejake a tak..proste nesediet doma na gauci.
Nechápem ako sa niekto nemôže dostať zo vzťahu je to nezdravé. Ako pochopím ak niekomu partner tragicky zahynie tak to pochopím. Ale keď sa niekto rozíde mal by byť dostatočne súdny na to že sa nerozišli len tak. Čiže to neklapalo v niečom. Tým pádom to nemôže byť až také nečakané, že sa s tým človek nevyrovná. Určite tam museli byť aj viaceré náznaky niečoho. A ešte existuje situácia, ktorú nikdy nepochopím: Prečo keď jeden partner ubližuje druhému býva niekedy natoľko sebecký, že ostane vo vzťahu a nenechá partnera napokoji aj keď to chce ukončiť? Ja som inak nepochopil to keď som sa rozchádzal s bývalou a pritom vôbec to neklapalo a ona prekvapená mi plakala veď všetko je fajn a tak.. Teraz čo som vo vzťahu priateľku milujem ale proste ak by sa chcela so mnou rozísť tak to akceptujem... lebo je choré zotrvať vo vzťahu keď tam jeden z dvojce nechce byť, len preto že niekoho milujem. A ak by sa so mnou chcela rozísť možno som ja na vine, možno ona každopádne nebola by potom tá pravá a idem ďaľej na svete sú milióny ĺudí a žien hlavne. Žiadna nestojí za to aby sa človek tak trápil. Toto mi pripomenulo, že by som sa mal polepšiť ak chcem robiť svoju priateľku šťastnou : )
cim vacsi zufalec, tym dlhsie trpi ako je to vsetko smutne a tragicke, a aj mna to vzdy uplne zoberie, ale... 8 mesiacov? antidepresiva? to ste boli spolu od narodenia?
Najdôležitejšie je najmä to, aby si ju prestal ešte stále milovať. Ja viem, že sa ti to zdá nemožné.
Musíš ju proste vyradiť zo svojho života. A nebude to od teba zlé, lebo sám si uznaj, že nedá sa takto pokračovať. Kľudne ju blokni na FB, na whatsappe, všade si ju zmaž, aby ti stále všetko nepripomínalo, že je všadeprítomná. Zíde z očí, zíde z mysle - keď to hovorili mne, tak som si hovoril aká je to pičovina, ale v dlhodobom merítku, je to predsa len pravda .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Celkovo nechápem čo ste také trdlá, choďte dakam do spoločnosti - buďte obklopení ľudˇmi/vecami, ktorí/é vás privedú na iné myšlienky. Vy sa budete radšej utápať doma na sedačke - úplne zbytočne si škodíte.
Mesiac, dva ešte beriem ale 8 mesiacov a henten 7 ... to je zlé proste. Život ide ďalej a možno lepším smerom len treba byť tomu otvorený.
Veď čo, skusil som, očividne to nevyšlo tak nabuduce hadam vyjde
ale neviem čimi chyba on alebo to že mi ukazal ake je to ked ta niekto robi vynimočnou a šťastnou
proste iba, pochopíš že už nemá zmysel sa trápiť
nejaký pol rok zhruba u mňa
Musíš ju proste vyradiť zo svojho života. A nebude to od teba zlé, lebo sám si uznaj, že nedá sa takto pokračovať. Kľudne ju blokni na FB, na whatsappe, všade si ju zmaž, aby ti stále všetko nepripomínalo, že je všadeprítomná. Zíde z očí, zíde z mysle - keď to hovorili mne, tak som si hovoril aká je to pičovina, ale v dlhodobom merítku, je to predsa len pravda .