Ked ma svoj penis hoci aj len par von-dnu pohybov aspon par desiatok sekund?
Ked ho vyfajci zena ale vo vagine penis nemal tak asi este je panic ci? A co anal? Kebyze nahodou ma aj oral aj ho mal v zenskej riti ale nikdy nir vo vagine tak je stale ??
ale k veci nie...nepanic je na dobu určitú a tá predstavuje 5 rokov, čiže každých 5 rokov potom čo si sa odpanil musíš mať minimálne jeden vaginálny styk (poprípade fajčeni a do zadku, ale to len dva 5 ročné obdobia po sebe inak sa to neráta)...čiže stále si panic...a dokonca dvojnásobný...to znamená, že teraz musíš dať žene aspoň dvakrát do zadku aby si nebol...ale pozor...ak budeš trojnásobný tak potom ti už pomôže len vaginálny styk...
@ efyks 4@ toto no je na tom fascinujuce. Ja neviem podla mna proste vo vagine mudis mat hoc len chvilu penis ine sa nepocita ani rit.
No tak objasnite mi to prosim
pokial viem panic je sexuálne neskúsený muž, to čo sa považuje za sexuálnu skúsenosť je už diskutabilné, na druhej strane ak je žena panna, vec je delená na fyzické pannenstvo a psychologické ... v prvom prípade má neporušenú panenskú blanu a druhom je to ten istý prípad ako muž, zrejme ... no všeobecne sa berie ako strata pannenstva a panictva styk ako taký ... čiže vsunutie penisu do vagíny (žiadna velka veda, na to nepotrebujem byť ani doktor aby som to chápal)
@7 fascinujúce je na tom akurát to, že si mal 2-3 min. styk v 18-tich rokoch, potom 10 rokov nič ale tu máš uvedené, že máš 22... takže buď len trolluješ s pocitom, že si vtipný (prípadne ťa takéto diskusie vzrušujú) alebo máš fakt 28 a potom je celkom smutné, že sa pýtaš na takéto niečo a zase ide pravdepodobne len o trolling
odkedy sa spustila volna registracia členov vidim že sa to tu pekne spustilo k peknej primitivnosti už som tu dlho nebol ale vidim že ľudska jebnutosť nikdy nevymrie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ked ma teda aspon chvilu penis vo vagine?
No tak objasnite mi to prosim
@7 fascinujúce je na tom akurát to, že si mal 2-3 min. styk v 18-tich rokoch, potom 10 rokov nič ale tu máš uvedené, že máš 22... takže buď len trolluješ s pocitom, že si vtipný (prípadne ťa takéto diskusie vzrušujú) alebo máš fakt 28 a potom je celkom smutné, že sa pýtaš na takéto niečo a zase ide pravdepodobne len o trolling
A nie neje to moj nick p**