Dá sa tak povedať, že za môj šťastný deň považujem asi 22.5.2009.....Lenže kedy najšťastnejšia?...Hm..To sa stále mení.Je to rôzne,,šťastná som z 1 z matiky, z darčekov čo dostanem,za čas trávený so svojou polovičkou.ale je to asi hlavne vtedy keď...je to pokaždé keď sa pozriem do Jeho očí....
tak uplne super mi bolo naposledy asi napr.27.novembra minuleho roku a tiez tusim 30.alebo 31.juna tiez minuleho roku....a este 7.marca min,roku bola som s ludmi s kt.mi je vzdy uplne uzasne... urcity kamartai,kt.beriem vsak ako rodinu..
@weeninka 31.juNa ti muselo byt strasne super no k teme...hmmm skoro presne pred pol rokom 15.08.2009 mi bolo dost fajn a potom este taky tyzden dva nato to tiez celkom slo
Jednozančne, bez premýšľania môžem povedať - leto roku 2009. Mal som všetko, čo ma robilo šťastným. Dievča, ktoré som ľúbil a spolu sme zažívali to, čo so žiadnou inou nie (myslím tým prechádzky lesom, rybačky, hubačky a bezstarostné sedenie v tráve...), mal som penaize, za tkoré som si dovolil čo som potreboval a chodil som ustavične na túry, an výlety, stanovať a na rybách som stravil nejdenú noc. Plus noci prebdené pod hviezdnou oblohou, plus úplna bezstarostnosť... a hlavne a hlavne a hlavne to dievča, kiežby takých an svete behalo viacej. Všetko skončilo s letom.
ak to berieme ako konkrétny dátum, teda ako situáciu, tak 6. decembra 2008 - to som sa prvýkrát stretla s mojím vtedajším najdrahším priateľom na svete, s Maťkom, prvý raz osobne po mesiacoch a mesiacoch urputného písania a plánovania... a bolo to čarokrásne stretnutie, neuveriteľný zážitok...
A ak by som to mala dať do obdobia, tak od januára do apríla 2009... a od januára 2007 do februára 2007... to boli dva moje najkrajšie vzťahy, kedy som prekypovala láskou....
no... celkovo neviem, ale najviac som si pocit šťastia uvedomovala okolo ostatnej Veľkej noci, bola som u babky a šla som sa len tak prejsť, neuvažovala som nad smerom, len som šla, vnímala som ozvenu vlastných krokov, brechot psou, bzučanie hmyzu, všímala každý zaujímavý kvet či strom, išla som skutočne intuitívne, prešla som toho dosť veľa a potom ma nohy boleli ale vtedy, keď som si tak kráčala, ma zaplavoval neopísateľný pocit šťastia
Najšťastnejšia, asi ako malé sproste decko...keď som sa hrávala s bábikami, či na pieskovisku s formičkami, nič ma netrápilo, žiadne starosti ani problémy.
Potom, keď som svet začala aspoň trochu chápať, ideálny rozprávkový svet skončil
Áno, prvá láska, chvíle strávené s tými, ktorych mám rada, venovanie sa svojim záľubam, to sú nezabudnuteľné okamihy.
Ale stále je za tým to "ale", ktoré v detstve nebolo.
Konkrétny moment, deň alebo obdobie povedať neviem, ale určite ma teší každá chvíľa akú opísala @Mielikki - keď na chvíľu prestanem vnímať svet ako hŕbu problémov a nepríjemností, ale uvedomujem si svoje okolie...
Jeden takýto moment bol, keď som bola na poslednom triednom výlete, sedela som na hradbách Branču, "dospelých" som mala ďaleko za chrbtom, spolužiakov dole pod sebou pri ohni, zabalená som bola v deke, v ušiach slúchadlá a hral mi soundtrack z Fontány a akurát zapadalo slnko a bolo vidieť ako sa pomaly zotmelo ale naopak také najväčšie mestečko čo bolo v diaľke vidieť sa postupne rozsvietilo...
Alebo potom ako @Adulicek01 napísala - prvá láska, chvíle s priateľmi (Halloween vo Viedni )...
keby niekto vedel, dajte vedieť. ale tak. no. asi leto. asi trocha jesene. asi deviata trieda? ó, áno. detstvo, keď sme sa všetci ľúbili a nosila som také ružové okuliarky slečny Naivity.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
A ak by som to mala dať do obdobia, tak od januára do apríla 2009... a od januára 2007 do februára 2007... to boli dva moje najkrajšie vzťahy, kedy som prekypovala láskou....
Potom, keď som svet začala aspoň trochu chápať, ideálny rozprávkový svet skončil
Áno, prvá láska, chvíle strávené s tými, ktorych mám rada, venovanie sa svojim záľubam, to sú nezabudnuteľné okamihy.
Ale stále je za tým to "ale", ktoré v detstve nebolo.
A ako deň - 5.10.2009 bol fajn.
každý deň je niečím skvelý a v každom je niečo štastné aj keď len nejaká pre iných bezcenná kravina..
ale čo si pamätám tak to bolo ten posledný deň pred Vianocami, čo sme boli v škole
milujem ta laska a na nas "krok do vztahu" nezabudem lubim Mojik :o)
-------------
(Už neviem prečo, ale vraj som v októbri-novembri 09 bola dlhodobo v eufórii.)
a ked sa to vydari, tak to mozno bude 27.2.2010
Jeden takýto moment bol, keď som bola na poslednom triednom výlete, sedela som na hradbách Branču, "dospelých" som mala ďaleko za chrbtom, spolužiakov dole pod sebou pri ohni, zabalená som bola v deke, v ušiach slúchadlá a hral mi soundtrack z Fontány a akurát zapadalo slnko a bolo vidieť ako sa pomaly zotmelo ale naopak také najväčšie mestečko čo bolo v diaľke vidieť sa postupne rozsvietilo...
Alebo potom ako @Adulicek01 napísala - prvá láska, chvíle s priateľmi (Halloween vo Viedni )...
Ale presný deň? To čo? Hmm... 31. augusta.
a potom celý tohtoročný september
A odpovedať neviem, fakt netuším
považujem sa za šťastného človeka
nemám konkrétne šťastné dni...ale šťastné okamihy a obdobia...a tých je strašne veľa...našťastie
A to som pritom ešte ani netušil, že to nikdy neskončí.