nepriznal som sa, lebo si nepamatam ale nejak pocas strednej skoly no...alebo uz koncom zakladky? viem, ze jedna knihovnicka v kniznici u nas vykala vsetkym, lebo robila v kniznici pre dospelych, takze ked som tam prikvitol ja, hoci este pomladsi, tak mi tiez vykala...ale skor by som povedal, ze aj teraz mi ludia tykaju
skoda, ze si to takto spravila. vraj "zacinam s 13 rokmi" 13 rokov by to vsetko zaklincovalo, ale ked s tym zacinas, tak si bud ista, ze tym cislom aj skoncime
mno lol, ze 13.. ako neuraz sa ale ty musis priserne staro vyzerat ja kym mi nezacala aspon trosku chlpova pokryvka ksichtu rast, tak dovtedy decka ani nepipli
vážne netuším, ale keď som mala 15 a roznášala letáky, tak keď šla okolo mamička s malým deckom a to sa veĺmi obzeralo, tak som bola hneď nazvaná "teta"
mne vykala triedna učiteľka na prvom stupni na základke takže pohoda ale keď si toto odmyslím, tak asi v 13tich mi povedal jeden malý chlapec, že "teta?"
v 14 ale len raz, a to, keď susedovie deti prišli za mojím 6 ročným bratom a povedali že "spýtaj sa tvojej mamy či sa s nami môžeš ísť hrať pred barák" ukazujúc na mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
si rovno mozes ten titul udelit
Ale keď som ja bol taký malý, tak som predsa všetkým tykal, bez ohľadu na vek
skoda, ze si to takto spravila. vraj "zacinam s 13 rokmi" 13 rokov by to vsetko zaklincovalo, ale ked s tym zacinas, tak si bud ista, ze tym cislom aj skoncime
Ked som presiel za nich dietatko sa nevinnym hlaskom opytalo matky:
"Mami? ten ujo tiež fetuje?"
skoro som vtedy padol na riť..
si pamätám ako ešte na základke v deviatke ma malí prváčikovia zdravili- dobré ráno pani učiteľka :Đ
mne vykala triedna učiteľka na prvom stupni na základke takže pohoda ale keď si toto odmyslím, tak asi v 13tich mi povedal jeden malý chlapec, že "teta?"
Na fotke zo škôlky, kde mám 4 roky, vyzerám, akoby máti celé tehotenstvo svedomito fetovala, a práve som vyšla z pivnice nejakému Rakúšanovi.
Ale najskor tak asi v 13. rokoch