No kdekolvek s dobrymi ludmi. Darmo bude super podnik, super pivo ked okolo budu sami kkti... za to ked bude pivo priemerne, podnik strasny a partia vyborna pivo si vychutnam
bohaa ja cem pivoom nemožem ešte 2týždne plzen moja vychladenaaa inak skušali ste varene pivo alebo wino mi to enchuti..dokonca aj varenu palenku zo slaninou humus
pivo vzdy...este lepsia je ale rychla smrt, teda poldecak pepermintoveho likeru vliateho do piva...neviem ako to funguje u ostatnych, ale mne staci par poharov a som K.O
@39 oni budu 15 v Prahe!!! aspon tak to maju oni na stranke.. ale tusim dr. horak to mal inak napisane tak neviem strasne tam chcem ist ale na druhy den mame stuzkovu..: disappointed:
Pivo mam hrozne rada,ale najviac mi chuti v lete,pekne podvecer s fajn ludmi okolo, alebo s bratom pri hokeji doma, vonku na opekackach ... proste skoro vsade,ak mam na neho chut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale inak davam prednost Tequile... oleeee
mne chuti vzdy a vsade
#5 kolini : hmm toto nechapem pivo ti nechuti a pijes ho do nalady ???
tak to uz radsej si daj neco tvrde alebo vino lebo pivo sa pije hlavne pre chut !!!!